RoiMeloo keskustelupalsta

Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - pekkale

1
Vesille! / Iltamelonta
16 May, 2016, 09:22
Hei !
Torstaina 19.5. iltamelonta esim. Oikaraisen silta - kohti kaupunkia. Vajalta lähtö klo.17.00!
2
Vesille! / Norvajoki
06 March, 2016, 20:53
Hei !
Tulevia kevään melontoja suunnittelen. Kuka tietää Norvajoesta ? Minkähän sorttinen meloa ?
3
Yleinen keskustelu / GPS melontaan
11 January, 2015, 15:21
Hei !
Olen harkitsemassa josko hankkisin gps laitteen. Olisiko laitteen käyttäjillä/tietäjillä vinkkejä kelvollisesta laitteesta melontatarkoitukseen?
4
Ilmoitukset / Palaute / Seuran Seayak
30 June, 2014, 18:29
Tervehdys !
Upea kolmipäiväinen retki Kitkajärvellä takana. Autioita selkiä tyynessä säässä oli upea meloa. Turjanselällä Karhusaaressa  on metsähallituksella hieno, ilm. vähähälläkäytöllä oleva autiotupa ( onhan se saaressa ) hiekkarannalla. Seayakiin tein retkikorjauksen jesarilla; etummainen laipio on irti.
Menee kajuutasta vesi lastiruumaan, jos sattuu vettä hörppäämään. Selkänoja myöskin painuu aukonreunan alle.
5
Retkimelonta / Retkimelonta
15 June, 2014, 00:23
Haluaisin herättää seuran sisällä keskustelua aiheesta retkimelonta. Meillä on hieno ja aktiivinen seura, joka innokkaat toimijat järjestävät kursseja monenlaiseen melontaan. Kalustoa on kohtuullisesti saatavilla. Alkeiskurseillla ei ole nähtävissä minkäänlaista painotusta ei retkimelontaan kuin koskimelontaankaan; eteenpäin melotaan pääsääntöisesti oli alamäki tai ei. Kokemukseni mukaan koskimelonta nappaa jostain syystä melojia paremmin kuin retkimelonta. Olenkohan ihan väärässä?
Koskeenmenijät ovat toisistaan hyvin tietoisia  ja yhteys heidän välillään toimii upeasti näillä uusilla teknisillä menetelmillä.
Olisiko meidänkin, joille se hurja koski ei ole ensisijainen tavoite, pyrittävä nostamaan tiedotusta paremmalle tasolle ja panisimme eri foorumeille tiedotusta mikäli haluaa matkaseuraa.
PS. molempi melonta parempi, siinä oppii :)
6
Kauppapaikka / Myydään
12 April, 2014, 15:39
Myynnissä käyttämättömät Chili Kayaks neopreeni kinttaat koko L ja Artistic Aqua Skin neopreeni kokopään peittävä huppu koko XS/S. Hinta 10 euroa per artikkeli.
Pekka Lehtiniemi puh. 0405379866
7
Hei!
Kiitos Aksana, Ola ja Noora. Mukava, kiireetön ja opettavainen etc.. ja kaikkea kurssi. Kosket on laskettu ja oppia otettu. Erityisesti haluan mainita Olan toiminnan Vikakönkäällä yhden kurssilaisen jäädessä kiville keskelle virtaa. Kuinka hän pystyikään melomaan paikkaan, nousemaan kajakistaan ja päästämään melojan pinteestään ja vielä hoitamaan seurannan loppuun asti.
On etuoikeus olla seurassa, jossa on tällaisia henkilöitä, jotka tietävät mitä tehdä vaikeissa tilanteissa.
Kiitos Roimeloo!!!
T. Pekkale
8
Ilmoitukset / Palaute / meloja-lehti
18 October, 2012, 21:27
Tervehdys!
Mitenhän se nyt on sen Melojalehden kans ylipäätään? Tuleeko se entisille/uusille(liittynyt seuraan kesäkuu 2012)jäsenille. Monta kyselyä olen lähettänyt asianomaisille. PS. pieni asiahan se on kuiten tässä suuressa maailmassa.
T.pekkale
9
Retkimelonta / Posion Suolijärvi
20 September, 2012, 21:32
Hei!
Olen menossa retkeilemään Posion Lehtiniemeen Suolijärvelle syyskuun viim. vkonloppu. (Mökki siellä). Tarkoitus tehdä päiväreissu tai yönylimatka. Kyytiini mahtuu lisäkseni yksi kajakki kuljettajineen, mutta jos lähtijöitä, mökissä tilaa riittää n.8 persoonalle. Sauna on ja normi mökkimeininki.
T. Pekka Lehtiniemi
10
Aloittelijoiden osio / Melontatakki
20 August, 2012, 20:23
Hei!
Olen hankkimassa melontatakkia. Olen kahden vaiheilla Hiko Breeze tai Yak Pursuit. Onko kellään parempaa tietoa, kumpi vaiko kumpikaan? Niinalle kiitos vinkeistä ja voin toki koettaa tarjoamaasi, sikäli kun se mulle mahtuu.
T. Pekka
11
Aloittelijoiden osio / Syysretki Ounasjoelle
18 August, 2012, 21:43
Hei !
Vasta melonnan aloittaneena ja puutteellisin varustein olevana kysyisin seuravaa. Minkälainen melontavaatetus olisi oltava, jotta pärjäisi seuran alkusyksyn retkellä Ounasjoella. Nilkkapituiset melontajalkineet on, lienevätkö sopivat vuodenaikaan? Kaikenlaista maalla tapahtuvaan retkeilyyn sopivaa vaatetusta löytyy. Eli mitä päälle ja jalkoihin? Voikohan kuivapukuja vuokrata Rovaniemellä jostain?
PS. Ensin ongelma oli päästä kirjautumaan tälle sivustolle. Se saatiin "manuaalisesti" kuntoon, mutta nyt en pysty uloskirjautumaan sivustolta, eli lienen aina paikalla, vaikken olekkaan!?
T. Pekka