RoiMeloo keskustelupalsta

Syysretki Ounasjoelle

Started by pekkale, 18 August, 2012, 21:43

Previous topic - Next topic

pekkale

Hei !
Vasta melonnan aloittaneena ja puutteellisin varustein olevana kysyisin seuravaa. Minkälainen melontavaatetus olisi oltava, jotta pärjäisi seuran alkusyksyn retkellä Ounasjoella. Nilkkapituiset melontajalkineet on, lienevätkö sopivat vuodenaikaan? Kaikenlaista maalla tapahtuvaan retkeilyyn sopivaa vaatetusta löytyy. Eli mitä päälle ja jalkoihin? Voikohan kuivapukuja vuokrata Rovaniemellä jostain?
PS. Ensin ongelma oli päästä kirjautumaan tälle sivustolle. Se saatiin "manuaalisesti" kuntoon, mutta nyt en pysty uloskirjautumaan sivustolta, eli lienen aina paikalla, vaikken olekkaan!?
T. Pekka

Niina

Kolmen viikon päästä voi olla jo aika kylmä... tai sitten ei.

Ainahan siinä meloessa vähän kastuu. Minulta voit saada lainaan anorakin jossa on neopreenimansetit kaulassa ja ranteissa. Tämä ei siis uidessa pidä kuivana, mutta retkimelonnassa on ihan ok. Tämän alle voit laittaa vaikka seuran lyhythihaisen neopreenihaalarin. Ja/tai jotkut kuorihousut ja villahousut ja varulta neopreenit mukaan.

Näpit jäätyvät varmaan ensimmäisenä, joten neopreenihanskat tai -lapaset on hyvä hankkia itselle. Tai sitten sellaiset melaan kiinnitettävät roiskesuojat.

Jos tuun ens torstaina melontaklinikalle, otan mukaan anorakin niin voit kokeilla sitä.