RoiMeloo keskustelupalsta

meloja-lehti

Started by pekkale, 18 October, 2012, 21:27

Previous topic - Next topic

pekkale

Tervehdys!
Mitenhän se nyt on sen Melojalehden kans ylipäätään? Tuleeko se entisille/uusille(liittynyt seuraan kesäkuu 2012)jäsenille. Monta kyselyä olen lähettänyt asianomaisille. PS. pieni asiahan se on kuiten tässä suuressa maailmassa.
T.pekkale

OS

Lehti on nykyisin nimeltään Melonta ja soutu. Tämän vuoden ykkösnumero ilmestyi joskus helmikuun alussa ja seuraavaa saatiinkin sitten odottaa tänne syksyyn asti. Ykkösnumero tuli vielä Meloja-nimisenä ja soutajien Airo oli omana lehtenään nidottu Melojan sisään. Lehteähän on porukalla kaivattu pitkin vuotta, mutta eihän se ilmesty, koska yhtään lehteä ei ole tehty kesän aikana. Lehti taitaa olla jonkinmoisissa vaikeuksissa ja sen vuoksi ilmestyminen on ollut mitä se nyt on ollut. Henrillä taitaa olla hieman tarkempaa tietoa lehden kuvioista.

HenriW

Moi.

Lehti ilmestyy säännöllisesti ja tilaus koskee kaikkia jäseniä. Yhteystietojen päivittämisessä on ollut säätöä, mutta ne ovat nyt ajan tasalla. Jos lehti jää tulematta, niin ottakaa yhteyttä minuun. Selvitän kyllä tilanteen.

Lehteä on ilmestynyt kaksi kappaletta ja talvella ilmestynee seuraava.

pekkale

Hyvä! Kiitos tiedoista!

katiur

Vien huomenaamulla Habitatin, yhden melan, aukkopeitteen, kypärän ja itseni hallille. Itseni yritän rahdata takaisin, mutta muut vermeet jätän sinne. Tämä myös kalustovarauspuhelimen haltijalle tiedoksi.

Krisse

Miten on jäsenet, oletteko saaneet Meloja-lehteä nyt vähään aikaan? Ilmeisesti viime viikolla oli tullut yksi lehti, mutta hyvin hyvin vanhan osoitetiedon perusteella. En tosin ole tietoinen siitä, koska sen lehden olisi varsinaisesti pitänyt ilmestyä. Ilmeisesti osoitetiedot liitossa todellakin ovat sekaisin, koska he lähettävät lehtiä tosi vanhojen tietojen perusteella, mutta ei ajantasalla olevien tietojen. Meille ei ole tullut tänä vuonna ainakaan vielä yhtään lehteä "oikeaan" osoitteeseen.

Jäsenillehän lehden hinta ja tilaus sisältyy seuran jäsenmaksuun. Seurahan voisi neuvotella liiton kanssa siitä, että tämän vuoden lehdistä ei veloiteta, koska niitä ei ole juuri pystytty toimittamaankaan.


Tuomas

Niin tosiaan. Mulle lehti tuli osoitteeseen, jossa en ole asunut yli 7 vuoteen  :D
"Anytime you have a 50-50 chance of getting something right, there's a 90% probability you'll get it wrong."

katiur

Meille on tulllut nyt ainakin kaksi Meloja-lehteä tälle vuodelle. Uusin tosiaan tuli viime viikolla ja ihan oikeaan osoitteeseen, mikä johtunee siitä, ettei heillä ole ollut käytössään mitään muutakaan osoitetta.  ;D