RoiMeloo keskustelupalsta

Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Miikka

1
Eli ihan mielenkiinnosta huvittaisi tietää, miten aktiivisesti seuraatte palstaa.

Itse käyn palstalla ajasta riippuen yleensä ainakin 3 kertaa päivässä. tarkistamassa viestit, joka päivä tuntuu löytyvän roskapostia joka pitää poistaa. :(
Harvoinpa tuota varmaan näette:?: Juuri tuon tarkastus tiheyden vuoksi. Jokusen viestin olen poistanut ilman että kukaan on niitä lukemaan :). Useimmat viestit keretään lukemaan n.7-12 kertaa.

Tosin kun koulut alkavat tuskin kerkeän edes joka päivä täällä vieraileen jolloin saatte tottua nuihin roskaviesteihin. (tai alkaa poistamaan niitä itse, kunhan pyydätte oikeudet sellaiseen).
2
Vesille! / Eilen vesille?
21 July, 2006, 13:20
Laiskuudesta tosiaan... koko aamupäivän siivonnu, Mutta mitään ei oo oikein tapahtunu.  :roll:
3
Vesille! / Löytyykö melontaseuraa
21 July, 2006, 12:28
Paljon erillaisia foorumeja lukevana voin todeta säännöksi että kyseisen laisista otsikoista valitetaan aina, sitä ei kuitenkaan ole kukaan vielä tehnyt joten katson sen velvollisuudekseni.  :twisted:

Kyseinen otsikko on hyvä esimerkki disinformatiivisestä otsikosta. Se ei paljoa kerro, kaikki(?) alueen keskustelut tähtäävät melonta seuran hakuun.

Otsikkoon kannattaisi mieluummin laittaa kuvaus melonta tyyppistä/paikasta tms, ja päivämäärä. Näin otsikoita selaamalla löytää helposti haluamansa.
Itse pyrin lukemaan kaiken, tänne olen eksynyt monta kertaa "mitäs tuossa olikaan..."

Täällä ei nyt mitenkään hirveesti aiheita ole, mutta tämä saattaa vielä kasvaa, ja silloin hyvät otsikot ovat kaikkien ilo.

Ei pahalla. 8)

T: Miikka
4
Vesille! / Eilen vesille?
21 July, 2006, 12:12
Noista menemisistä voisi kirjoittaa vaikka hieman etukäteen. Joku voisi vaikka yrittää olla samoihin aikoihin paikalla.

Foorumihan on mitä parhain paikka melontaseuran hakuun. Tosin nyt touhu näyttää painottuneen koskiretkien huuteluun, Vaikka joki on tuossa vieressä ja sileälläkin on mukava meloa.

Joku päivä retki keskustelu avaus paikallaan?

Ps. käyhän se imurointikin liikunnasta, energiaa kuluu. (ainakin sähköä  :P )
5
Minkäs lainen paikka tuo on verrattuna vaikka vikakönkääseen? Ei ole paljoa kokemusta noista koskista. Tuonne voisi kai lähteä matkaan.

Toivottavasti joku sitten kalastelee minut poies sieltä... :roll:
6
Vesille! / to 29.6.2006
29 June, 2006, 05:53
Lähtisin mutta ku ei terveys anna periksi... :(  Jäi vikaköngäskin tiistaina väliin, illalla oli vain 39 astetta. "hieman" sekava olo silloin.
7
Ilmoitukset / Palaute / Roskaposti
28 June, 2006, 16:05
Leipääntyneenä foorumiaroskittaviin botteihin. Kokelu mielessä alan koota listaa kielletyistä sanoista käyttäjätunnuksissa. Sanat ovat englantia eikä niiden pitäisi, haitata suomalaisia käyttäjiä... Etenkin kun kaikki näyttäisivät kirjoittavan omalla nimellään tai nimikirjaimillaan.

Jos on jotain ideaa vastaan, tai ystävä ei saa haluamaansa nimimerkkiä niin palautetta tänne tai yksityis viestiä.
8
Koskimelonta / Vikajoki
20 June, 2006, 06:04
Mitenkäs reissun suunnitelmat? Tekisi mieli matkaan... Työt loppuvat kahden aikoihin.

Onkohan vajalla vielä vapaita kajaakkeja joilla mennä. Ja oiskohan jotain kyydin tapaista tiedossa?
9
Ilmoitukset / Palaute / Roskaposti
03 June, 2006, 07:37
Mitenhän tuo yksi robotti osasi kasata itselleen käyttäjätunnuksen... Kaikkea ne hyypiöt jaksavat tehdä saadakseen mainoksiaan läpi. prkl...

Jos ärsyttää yksin noit poistella niin voisin kenties auttaa, jos saan siihen oikeudet.
10
Eskimokäännöksen tekee "pakolliseksi" tutut ja tuntemattomat jotka kuullessaan että harrastaan melontaa kysyvät, "mites eskimo".  :)  Tämä sääntö on pitänyt 70-80prosenttisesti.
Ei se mitenkään välttämätön tai edes tarpeellinen ole riippuen mihin melonta sijoittuu. Itselläni se oli haaste jonka sain toteutettua talven aikana...

Parhaiten melomaan oppii melomalla. Jos on kalustomaksu maksettu/oma kajaakki? Niin huutelet jonkun kaveriksi niin siitä se lähtee. Varataan sopivasti aikaa ja mennään vaan melomaan. Ajalla on se merkitys että valmistelut voidaan hoitaa huolella ja samalla ne opitaan. Kurssi ei ole välttämätön, joskin hyvä.

Yksin älä lähde räpiköimään, Kokeneenkaan melojan ei pitäisi meloa yksin. Itsekkin voin lähteä opastamaan, mutta nyt on kiire isoveljen lakkiaisten kanssa. Ja loman alkuu lähtenen pirttikosken suuntaan muutamaksi viikoksi. Joten ihan heti en kerkeä
11
Yleinen keskustelu / Gör det själv!
25 March, 2006, 06:16
Sehän on vain merkki tunnollisuudesta, ei turhaan lintsata velvollisuuksista.  :wink:
12
Aloittelijoiden osio / Storm roll
19 December, 2005, 16:57
Silmät ovat olleet kiinni veden alla siitä lähtien ku jätin uimalasit kotia. Eniten noita kaipaa ku tarttis juuri uida väärin päin kajaakilla. Ei oikein navigointi taho onnistua ilman laseja...
13
Luulis että tommonen sivullisten matkaajien häätö saattaapi kiertää puskaradion kautta omaan nilkkaan. Antaapi huonoa mainetta.
14
Saunan takana on vielä tilaa... :)
15
Koskimelonta / Parhaita melontakuvia _ikinä_
05 September, 2005, 21:32
Onhan siellä ollu porukoilla hauskaa...

(mut mihinköhän raukoilla kypärät olivat jääneet...)