RoiMeloo keskustelupalsta

Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - katiur

1
Tapahtumat / Teknikkatreenit
27 June, 2019, 13:03
Tekniiikkatreeneissä hiotaan tehokasta eteenpäin melontaa. Jos aikaa jää harjoitellaan myös muita kajakin ohjaustekniikoita, Ilmittautua saa osoitteeseen uljasrautioätgmail.com

Aloitetaan 17.30. Harjoitusten kesto noin kaksi tuntia. Vainion Ollin opeilla mennään! Tervetuloa
2
Tapahtumat / Hiljan päivän melonta
25 September, 2018, 22:11
Tapaaminen vajalla klo 18.30. Pieni lenkki syksyiselle joelle. Muista ottaa valo mukaan. Illalla on pimeää.
3
Tapahtumat / Kitkajärven retki
19 June, 2018, 15:13
Nyt olisi tarjolla melontaa komean jylhissä Posion Kitkajärven maisemissa. Maisemien  ohellatarjolla lienee myös reipashenkistä ja mukavaa seuraa. Ainakin jos mukaan lähtee muitakin kuin mina  :o

Retkelle lähdetään lauantaiaamulla klo 8 seuran vajalta. Paluu sunnuntaina alkuillasta. Retki sopii hyvin kaikille peruskurssin käyneille. Yöpyminen teltoissa. Sovitellaan kyytejä niin, ettei kaikkien tarvitse ajella omilla autoilla. Melottavaa kertyy molempina päivinä reilut 20 kilometriä. Reitti tarkentuu ennen lähtöä  :)

Eikun ilmoittautumaan osoitteeseen uljasrautio@gmail.com
4
Vesille! / Iltamelonnat 10.7. klo 18.30
10 July, 2017, 17:19
Iltamelonnat. Lähtö vajalta 18.30.
5
Tapahtumat / Miekojärven retki
27 June, 2017, 10:19
Retki sopii niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin melojille. Lähtö lauantaiaamuna ja paluu sunnuntaina alkuillasta. Toivotaan, että retkelle lähtijöiltä löytyy autoja käyttöömme ja jossakin autossa olisi koukku peräkärryä varten. Yövymme teltoissa. Melontaa kertyy molempina päivinä hiukan alle 20 kilometriä. Seuran kalusto on retkeläisten käytössä, mutta kalusto täytyy itse varata kalustovarauspuhelimesta. Kokoonnumme vajalle kello 7. Pakkaamme kajakit kärryyn ja lähdemme. Ne, joiden auto on käytettävissä, voisivat ilmoittautua minulle alla olevalla sähköpostilla. Lähdemme vesille Kivilahden venesatamasta. Yövymme jommalla kummalla Orhinselän hiekkaisella leiripaikalla. Leiripaikassa on kota, nuotiopaikka, vessa ja runsaasti hyviä teltta- ja uintipaikkoja. Retken ohjaajana toimii Kati Uljas-Rautio. Ilmoittautumiset sähköpostiin uljasrautio@gmail.com
6
Ilmoitukset / Palaute / paidat ovat tulleet
03 February, 2016, 19:23
Tilatut paidat ovat saapuneet. Tällä hetkellä ne ovat minulla kotona. Olen viikonlopun reissussa, joten en pääse niitä vielä hallille tuomaan tänä viikonloppuna.
7
26. - 27.12. ei melojien hallivuoroa. Muuten normaalisti vuorot lauantaina klo 8 - 9 ja sunnuntaina 7.30 - 8.30.
8
Itsenäisyyspäivänä ei hallivuoroa.
9
Seurapaitoja mahdollista sovittaa uimahallivuoron yhteydessä. Toinen soviotusmahdollisuus maanantaina syyskokouksen yhteydessä. Jos kumpikaan näistä tilaisuuksista ei sovi kalenteriin kannattaa olla yhteydessä puheenjohtajaan pj@roimeloo.net
10
Uimakilpailujen vuoksi tulevana viikonloppuna ei ole hallivuoroa.
11
Tapahtumat / Syyskokous ja seurapaidat
29 October, 2015, 10:13
Rovaniemen Melojat Ry:n sääntömääräinen syyskokous pidetään 16.11. 2015 klo 18.30 Rovaniemen pääkirjaston ryhmätyötilassa Jorma Eton tiellä. Käsitellään sääntöjen määräämät asiat. Tervetuloa!

Kokouksen yhteydessä on myös mahdollistan sovittaa ja tilata seurapaitoja, siis urheilutekstiilejä, joihin tulee Rovaniemen melojien seuralogo. Nyt sovitettavana on sekä lyhyt- että pitkähihaisia paitoja, naisten ja miesten malleja.
12
Tapahtumat / Pikkujoulut
20 October, 2015, 14:45
Pistäkäähän kalenteriin!

Pikkujoulut edellisvuoden tapaan saunotaan Olkkajärven metsästys- ja kaluastusseuran toimitalolla Omekassa, joska yllätys yllätys sijaitsee Olkkajärvellä. Homma pyörähtää käyntiin kinkun paistolla iltapäivästä. Samoihin aikoihin aloitetaan saunan lämmitys. Keittöissä käy armoton kuhina, kun juureksia pilkotaan rosolliin, perunoita ja porkkanoita jauhetaan laatikkoihin ja arvotaan, kannattaako perunoita keittää (vai syödäänkö raakana).

Kahvia tarjoillaan alussa, välissä ja lopussa. Jossakin välissä syömme itsemme ähkyyn. Muistellaan vanhoja tai vieläkin vanhempia. Kuvat auttavat muistamisessa. Ai niin, meneekö joku saunaan?

Yöpyäkin voi.

Mutta muistakaa ilmoittautua pj@roimeloo.net

Tervetuloa!
13
Rovaniemen pääkirjaston aulassa esittelemme seuramme toimintaa ja melontaharrastusta yleisesti. Näyttelyyn voi tutustua kirjaston aukioloaikoina. Näyttelyn pystytystalkoot 19.10. klo 16 alkaen ja avajaiset heti perään, kun materiaalit on saatu näytille.
14
Tapahtumat / Seuran 30-vuotisjuhlanäyttely
29 September, 2015, 09:57
Seuran perustamisesta on tänä vuonna kulunut 30 vuotta. Sen kunniaksi esittelemme seuraamme ja melontaharrastusta Lapn kaupungin kirjaston aulassa 19.10. - 1.11.2015. Jos jäsenistöllä on ideoita tai materiaalia näyttelyä varten, antakaahan kuulua. Aulassa ei ole koko ajan valvontaa, joten näytteille asetettavat kamppeet täytyy kiinnittää niin, etteivät ainakaan kovin helposti lähde kulkijoiden matkaan. Valvonnan puutteen vuoksi emme voi laittaa videoitakaan pyörimään. Aulassa ei ole kiinteää ruutua, jonka välityksellä videoita voisi pyörittää.

Saamme lainaksi isoja kehyksiä, joihin voimme tehdä jonkinlaisia info-tauluja ja printata mukaan kuvia. Liikuteltaviin sermeihin voimme kiinnittää pienimuotoisen valokuvanäyttelyn. Käytämme osittain kalentereissa olleita kuvia, jos saamme kuvaajilta tähän luvan. Muutama mallinukke on hakusessa. Puemme niille melontavaatteita eri vuosikymmeniltä. Tällaista on tähän asti suunniteltu.
15
Tapahtumat / Hiljan melonta
29 September, 2015, 09:48
Lähdetään yhdessä ihmettelemään pimenevää iltaa vesiltä käsin. Tuttuun tapaan tapaaminen vajalla 18.30. Sitten vesillä reilun tunnin lenkki. Ihastelemme joutsenia, hiljaista syksyistä maisemaa ja saatamme itsekin olla hetken hiljaa. Varustakaa itsenne tai kulkupelinne jonkinlaisella valolla. Uudet valaistusinnovaatiot ovat sallittuja, jopa toivottuja. Myös enimmäkseen koskessa viihtyvät ovat tervetulleita mukaan.
16
Vuorot ovat entiseen tapaan lauantaisin klo 8-9 ja sunnuntaisin klo 7.30-8.30 10.10. lähtien. Hallille viedään seuran kalustoa, joka on kaikkien seuran jäsenten käytössä vuoron ajan. Kalustomaksua ei tarvitse olla maksettuna hallivuorojen takia. Jos tuot omaa kalustoa, muista imuroida ja pestä paattisi hyvin  ennen hallille tuontia.

Osallistuja tarvitsee joko uimapuvun tai kevyen melontavaatetuksen. Myös uimalasit ja nenäklipsu voivat olla tarpeen. Hallilla kaikki käyttävät kypärää, joko omaa tai seuran.

Melojat käyttävät alakerran pukuhuoneita. Arvoesineet kannattaa jättää yläkerran lokeroihin, joihin tarvitaan kahden euron pantti. Muista parkkikiekko, jos tulet autolla. Aamuvirkut valvojat tykkäävät pärtsäillä uimahallin tienoilla juuri viikonloppuaamuisin.

Eskimotreeneista ilmoitellaan aina erikseen. Kuitenkaan niitä ei vielä lokakuussa ole luvassa. Treeneihin toivotavaan usein ilmoittautumista, mutta muuten uimahalliin tulosta ei tarvitse ilmoitella.
17
Tapahtumat / Ounasjoen retki
07 September, 2015, 12:26
Seuran retki Ounasjoelle on kunniakkaasti toteutettu suunnitelmien mukaisesti. Mukana oli ohjaaja-Ollin lisäksi kymmenen melojaa. Kukaan ei jäänyt puolimatkan krouviin eikä ketään jätetty rannalle ruikuttamaan. Lähdimme siis Kaukosesta ja päätimme retkemme Lohinivaan. Siis sellanen perirovaniemeläinen "siltojen lenkki".

Seuran perinteitä vaalittiin: Kerrottin moneen kertaan kuultuja vitsejä, illan mittaan vitsien taso laski, kuten niillä on tapana. Taukoja oli vähän ja nekin olivat lyhyitä ja vauhti niin ripeä, että heikoimpia hirvitti. Kelluntatauko lopetettiin siihen, kun viimeiset saavuttivat alkupään menijät.

Saimme hyviä vinkkejä virtaavassa vedessä melomiseen. Porukassa mennään jonossa, mutta jokainen hakee omat laskulinjansa  :o Siinä sitä sitten oli koko joen leveydeltä roimeloita yhtäaikaa. Koskien skouttaaminen jäi vähälle, mutta sitäkin harjoittelimme  ;D Vettä oli sopivasti: ei kovia möyhyjä, silti mela säilyi ehjänä. Pari kivikontaktia tuli, mutta ne eivät aiheuttaneet sen suurempia manöövereitä. Ensimmäiset aallot hiukan jännittivät, mutta pientä rentoutta löytyi ehkä jo sunnuntain alamäkiin. Toistekin voisi lähteä.

Leiripaikan fasiliteetit olivat loistavast. Vain naapurin saunaa jäimme kaipaamaan, mutta se luvattiin käyttöömme seuraavalla retkellä. Iso kota tarjosi suojaa sateelta ja hyvät letunpaistomahdollisuudet. Tiinan lettujenpaistotaito todettiin häkellyttävän ylivoimaiseksi. Monenlaista yrittäjää kyllä nähtiin paistinpannun varressa.

Kiitokset mukana olleille ja Ollille mukavasta retkestä, monista nauruista ja ilon hetkistä.
18
Tapahtumat / Uimahallivuorot alkavat
07 September, 2015, 08:29
Vuorot ovat entiseen tapaan lauantaisin klo 8-9 ja sunnuntaisin klo 7.30-8.30 10.10. lähtien. Hallille viedään seuran kalustoa, joka on kaikkien seuran jäsenten käytössä vuoron ajan. Kalustomaksua ei tarvitse olla maksettuna hallivuorojen takia. Jos tuot omaa kalustoa, muista imuroida ja pestä paattisi hyvin ennen hallille tuontia.

Osallistuja tarvitsee joko uimapuvun tai kevyen melontavaatetuksen. Myös uimalasit ja nenäklipsu voivat olla tarpeen. Hallilla kaikki käyttävät kypärää, joko omaa tai seuran.

Melojat käyttävät alakerran pukuhuoneita. Arvoesineet kannattaa jättää yläkerran lokeroihin, joihin tarvitaan kahden euron pantti. Muista parkkikiekko, jos tulet autolla. Aamuvirkut valvojat tykkäävät pärtsäillä uimahallin tienoilla juuri viikonloppuaamuisin.

Eskimotreeneista ilmoitellaan aina erikseen. Kuitenkaan niitä ei vielä lokakuussa ole luvassa. Treeneihin toivotavaan usein ilmoittautumista, mutta muuten uimahalliin tulosta ei tarvitse ilmoitella.
19
Tapahtumat / Syyskauden avajaiset
04 September, 2015, 11:52
Pidetään tänä vuonna vähän erilaiset avajaiset. Luvassa pientä kisailua Vikakönkäällä ja ehkäpä jokin retkikin Vikajärvellä. Sitten illalla saunomista ja syvällisiä keskusteluja Tuomaantuvalla Vikajärvellä. Myös yöpymismahdollisuus. Ajo-ohjeet löydät osoitteesta http://www.nettimokki.com/rovaniemi/5973#adMap

Kisat alkavat klo 12.00 Vikakönkällä. Ilmoittautua voi joko sähköpostilla osoitteeseen pj@roimeloo.net tai kisapaikalla viimeistään klo 11.45.
20
Tapahtumat / Syyskauden avajaiset 19.9.
04 September, 2015, 11:50
Syyskauden avajaiset järjestetään tänä vuonna tavallisuudesta poiketen Vikakönkäällä ja Vikajärvellä. Suunnitteilla on pientä kisailua koskessa ja ehkä pieni retkikin Vikajärvellä. Illalla on saunomista ja mukavaa yhdessäoloa Tuomaantuvalla Vikajärvellä. Mahdollisuus myös yöpymiseen.