RoiMeloo keskustelupalsta

Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - Miikka

1
Eli ihan mielenkiinnosta huvittaisi tietää, miten aktiivisesti seuraatte palstaa.

Itse käyn palstalla ajasta riippuen yleensä ainakin 3 kertaa päivässä. tarkistamassa viestit, joka päivä tuntuu löytyvän roskapostia joka pitää poistaa. :(
Harvoinpa tuota varmaan näette:?: Juuri tuon tarkastus tiheyden vuoksi. Jokusen viestin olen poistanut ilman että kukaan on niitä lukemaan :). Useimmat viestit keretään lukemaan n.7-12 kertaa.

Tosin kun koulut alkavat tuskin kerkeän edes joka päivä täällä vieraileen jolloin saatte tottua nuihin roskaviesteihin. (tai alkaa poistamaan niitä itse, kunhan pyydätte oikeudet sellaiseen).
2
Retkimelonta / Keskiviikkomelonta 10.8
10 August, 2005, 14:52
Onko tulossa porukkaa? Mikäli on niin ilmoitelkaa niin tiedän lähteä melomaan. Oon ollu vajaan viikon reisussa... Ja nyt tekis mieli taas vesille.  :)
3
Testasin uteliaisuudesta hakua joka toimi jotenkin ongelmallisesti.

Haku ilmoitti ekalla hakusanalla että yksi tulos mutta ei näyttänyt siitä mitään. Toisella yleisemmällä hakusanalla tuli kahdeksan tulosta, mutta listassa niitä oli vain kuusi.

Hakua nyt ei vielä oikeastaan tarvi koska viesti ketjuja on vielä vähän ja ne ovat lyhyitä. Mutta tulevaisuudessa siitä voi olla hyötyä...