RoiMeloo keskustelupalsta

Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - katiur

1
Koskimelonta / Re: Funnelivihko mallia 2019
18 August, 2019, 18:57
Olihan siitäkin joku herrasmiessopimus, ettei lättymelontaa lasketa, ei ainakaan, jos lähdössä vähän kajakki hörppää vettä ja meloja siinä samassa vähän kastuu? Eikä ainakaan ulkomaan uinteja lasketa. Eihän?
2
Tapahtumat / Teknikkatreenit
27 June, 2019, 13:03
Tekniiikkatreeneissä hiotaan tehokasta eteenpäin melontaa. Jos aikaa jää harjoitellaan myös muita kajakin ohjaustekniikoita, Ilmittautua saa osoitteeseen uljasrautioätgmail.com

Aloitetaan 17.30. Harjoitusten kesto noin kaksi tuntia. Vainion Ollin opeilla mennään! Tervetuloa
3
Tapahtumat / Hiljan päivän melonta
25 September, 2018, 22:11
Tapaaminen vajalla klo 18.30. Pieni lenkki syksyiselle joelle. Muista ottaa valo mukaan. Illalla on pimeää.
4
Tapahtumat / Kitkajärven retki
24 July, 2018, 21:53
Retki alkaa Rovaniemen Melojien vajalta launataina klo 8.00. Pakkaamme autot ja suuntaamme kohti Posiota. Melonnan lähtöpaikka on Kuusamontien varressa Mourusalmella. Siitä melotaan reittiä Porosaari-Kuorikki-Karhusaari. Yöpyminen on joko Karhusaaren autiotuvalla tai vuokramökillä, mikäli onnistun sellaisen saamaan. Lähistöllä on vuokramökkejä, mutta varauksen tekeminen ei ollutkaan ihan yksinkertaista.

Autiotuvassa on neljä petipaikkaa, joten jos vuoktramökin saaminen ei onnistu, onnekkaimmat voivat yöpyä autiotuvassa. Karhusaaren rannalla on onneksi runsaasti erinomaisia telttapaikkoja. Toisena päivänä jatketaan reittiä Korkeasaari-Neitisaari-Karastinniemi-Ahvensalmi-Posio. Kaikkiaan retken aikana melontamatkaa kertyy noin 35-40 km. Tuuliolosuhteet voivat muuttaa reittiä.
5
Tapahtumat / Kitkajärven retki
19 June, 2018, 15:13
Nyt olisi tarjolla melontaa komean jylhissä Posion Kitkajärven maisemissa. Maisemien  ohellatarjolla lienee myös reipashenkistä ja mukavaa seuraa. Ainakin jos mukaan lähtee muitakin kuin mina  :o

Retkelle lähdetään lauantaiaamulla klo 8 seuran vajalta. Paluu sunnuntaina alkuillasta. Retki sopii hyvin kaikille peruskurssin käyneille. Yöpyminen teltoissa. Sovitellaan kyytejä niin, ettei kaikkien tarvitse ajella omilla autoilla. Melottavaa kertyy molempina päivinä reilut 20 kilometriä. Reitti tarkentuu ennen lähtöä  :)

Eikun ilmoittautumaan osoitteeseen uljasrautio@gmail.com
6
Tapahtumat / Vs: Miekojärven retki
24 August, 2017, 22:22
Lauantaina meillekin Miekojärven maisemat näyttäytyivät melko lailla samankaltaisina. Oli vaikea uskoa, että seuraavan päivän myräkkä toteutuisi. Näköjään joskus sääennusteet pitävät kutinsa.
7
Tapahtumat / Vs: Miekojärven retki
24 August, 2017, 09:41
Kiitos kysymästä Olli  :) Retki toteutui suunnitelman c mukaan. lauantaina meloimme Vaarasaaren länsipuolta Kiviniemen venesatamasta Orhinselälle. Majoituimme Orhinselänniemen laavulle, joka on Raakovaaran juurella. Kiipesimme illalla Raakovaaran laelle ihailemaan maisemia. Myöhään illalla alkoi hiukan sataa, mutta tyyntä ja kaunista oli launataina. Sunnuntaina jo aamusta puhalsi navakka etelätuuli, kuten oli luvattukin. Muutamia kilometrejä saimme meloa Niemen suojassa, mutta sitten tuuli alkoi haitata melontaa niin, että päätimme rantautua suunnitelman c mukaisesti metsästysseuran majan rantaan. Saimme siitä kyydin lähtösatamaan.

Lyhentyneestä reitistä huolimatta retki oli kohtalaisen onnistunut. Saimme mittauttaa senhetkisen melontataitomme  ::)
8
Vesille! / Iltamelonnat 10.7. klo 18.30
10 July, 2017, 17:19
Iltamelonnat. Lähtö vajalta 18.30.
9
Tapahtumat / Miekojärven retki
27 June, 2017, 10:19
Retki sopii niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin melojille. Lähtö lauantaiaamuna ja paluu sunnuntaina alkuillasta. Toivotaan, että retkelle lähtijöiltä löytyy autoja käyttöömme ja jossakin autossa olisi koukku peräkärryä varten. Yövymme teltoissa. Melontaa kertyy molempina päivinä hiukan alle 20 kilometriä. Seuran kalusto on retkeläisten käytössä, mutta kalusto täytyy itse varata kalustovarauspuhelimesta. Kokoonnumme vajalle kello 7. Pakkaamme kajakit kärryyn ja lähdemme. Ne, joiden auto on käytettävissä, voisivat ilmoittautua minulle alla olevalla sähköpostilla. Lähdemme vesille Kivilahden venesatamasta. Yövymme jommalla kummalla Orhinselän hiekkaisella leiripaikalla. Leiripaikassa on kota, nuotiopaikka, vessa ja runsaasti hyviä teltta- ja uintipaikkoja. Retken ohjaajana toimii Kati Uljas-Rautio. Ilmoittautumiset sähköpostiin uljasrautio@gmail.com
10
Väkeä oli niin paljon, että melkein olimme toistemme tiellä. Olli hämmästyt seuraavalla käynnillä, kuinka viihtyisäksi olohuoneemme onkaan muuttunut  ;D
11
Ilmoitukset / Palaute / paidat ovat tulleet
03 February, 2016, 19:23
Tilatut paidat ovat saapuneet. Tällä hetkellä ne ovat minulla kotona. Olen viikonlopun reissussa, joten en pääse niitä vielä hallille tuomaan tänä viikonloppuna.
12
Yleinen keskustelu / Vs: Nettisurffeja
16 December, 2015, 20:10
Ei rikos ensinkään. Löysinpähän itsekin sinun avullasi kyseisen videon.
13
26. - 27.12. ei melojien hallivuoroa. Muuten normaalisti vuorot lauantaina klo 8 - 9 ja sunnuntaina 7.30 - 8.30.
14
Yleinen keskustelu / Vs: Nettisurffeja
15 December, 2015, 10:43
 8)Ha haa Olli, löysit sen Facebookista, vaikka et omien sanojesi mukaan edes ole siellä  ;D
En ole itse löytänyt sieltä tuolta. Yritin joskus linkittää sen Lapin Kansan verkkolehdestä omalla FB-sivullani, mutta linkki ei toiminut sitten kuin muutaman päivän. Tosin ajattelin, että olisi parempi, ettei sitä näillä foorumeilla esitellä. Jostain syystä tuli tällainen ajatus.  ;)
15
Itsenäisyyspäivänä ei hallivuoroa.