RoiMeloo keskustelupalsta

ROVANIEMEN MELOJAT 25 v.

Started by OS, 29 October, 2010, 18:26

Previous topic - Next topic

OS

Näinä päivinä on havaittavissa historian siipien havinaa, sillä 1.11.2010 tulee kuluneeksi 25 vuotta melontaseuran perustamisesta. Ohessa seuran perustavaan kokoukseen liittyvä lehtileike. Valitettavasti sivu on hieman taittunut kopiokoneessa, mutta kyllä tuosta asia tulee ymmärretyksi. Täytyy yrittää hankkia parempi kopio.

OS

Seuraava lehtileike liittyen seuran perustamiseen oli Lapin Kansassa päivälleen 25 vuotta sitten eli 2.11.1985. Pientä vuosituhannen alussa ollutta notkahdusta lukuunottamatta seura on toiminut varsin aktiivisesti tämän neljännesvuosisadan. Hyvä me.  :)

Krisse

Näitä on mahtava lukea, lisää tällaisia juttuja!

Olisikohan meidän seuraavan vuoden toimintamuotoihin pitänyt lisätä kanootinrakennus  ;)

OS

Quote from: Krisse on 03 November, 2010, 16:46
Näitä on mahtava lukea, lisää tällaisia juttuja!

Olisikohan meidän seuraavan vuoden toimintamuotoihin pitänyt lisätä kanootinrakennus  ;)


Kuinkahan moni tulisi mukaan kanootinrakentamiseen, läträämään  lasikuitukankaiden ja "tuoksuvien" hartsien kanssa?  :) Alkuvuosina tehtiin kajakkeja ja kanootteja kolmena eri talvena, eli kyllä rakentaminen oli tuolloin ihan todellista kalustohankintaa sekä seuralle että melojille itselleen. Erilaiset muotit kiersivät ympäri maata ja seurat varasivat niitä käyttöönsä. Maailma on kuitenkin muuttunut kovasti 25 vuoden aikana ja siinä ohessa myös melonta. Muovikalusto on vallannut markkinat, enkä oikein usko, että lasikuitupaatteja enää juurikaan tehdään. Rimarakentaminen taitaa olla nykyisin lähes ainut rakentamistapa.

OS

Tulevan kesän melontoja odotellessa voi vaikka lukea tämän Lapin Kansassa 25.6.1986 olleen artikkelin siitä, kuinka hienoissa ympyröissä saamme harrastaa hienoa lajiamme.

OS