RoiMeloo keskustelupalsta

BOATERCROSSIN SM-kisojen tulokset

Started by tanykane, 29 May, 2011, 20:25

Previous topic - Next topic

tanykane

Ne ovat täällä: http://www.kanoottiliitto.fi/?x103997=328500

Roimeloolle tuli upeasti kaksi mitalia, kun Sami Pyhäjärvi valloitti seniorisarjassa Suomen mestaruuden ja Mikael Lantto nappasi pronssia yleisessä sarjassa. Olavi Pallari meloi myös mainiosti ja tuli ylivoimaisessa kärjessä seniorisarjan finaalin maaliin, mutta suoritus hylättiin hiuksenhienon porttirikkeen vuoksi.

Vikaköngäs osoittautui mainioksi kisapaikaksi. Koski on helppo, mutta siihen on mielikuvitusta hieman käyttämällä mahdollista pykätä sopivan haastava rata. Kisa-areenana köngäs on tietysti mainio.

Suuret kiitokset kilpailijoille, yleisölle, loistaville yhteistyökumppaneille ja tietysti talkoolaisille, joita ilman hommasta ei olisi tullut mitään.

T. Tapsa

OS

Quote from: tanykane on 29 May, 2011, 20:25

Suuret kiitokset kilpailijoille, yleisölle, loistaville yhteistyökumppaneille ja tietysti talkoolaisille, joita ilman hommasta ei olisi tullut mitään.

T. Tapsa


Tuohon talkooporukkaan kuului myös Tapsa, joten kiitokset myös hänelle.

PirkkoP

Kuulin monta "hienot kisat, paras rata ikinä :)" -kommenttia, joten kiitos järjestäjille siitä. Ja Vikaköngäshän oli mitä mainioin paikka kisoille.
Pirkko

Krisse

Suurkiitos myös minun puolestani kaikille kilpailuiden järjestelyyn osallistuneille! Viikonloppu oli onnistunut (paitsi oman melonnan osalta  ;)) ja yleisöä riitti!

Kiitos myös yhteistyökumppaneille ja yleisölle!

Lisää tällaista!

ola

OIKEUSMURHA! Tonttuja sorrettiin!
Muuten aivan huippukisat! Tapahtuma oli kokonaisuudessaan erittäin viihtyisä. Katsojat näyttivät viihtyvän ja muutama kilpailijakin hymyili. Hienoa!
Kilpailijan näkökulmasta erityisesti rata oli mahtava. Talkoolaisen näkökulmasta hommaa riitti melko paljon.

Kiitos kaikille hienosta tapahtumasta.
-ola-
enjoy the ride!

HenriW

Kiitokset minunkin puolesta Tapiolle ja muille järjestelijöille. Kisat sujuivat hienosti ja meininki oli hyvä.

Aiemman kertausta; Lisää tällaista! :)