RoiMeloo keskustelupalsta

Suomi Meloo 2013

Started by OS, 21 June, 2012, 21:49

Previous topic - Next topic

OS

Lehtitietojen mukaan vuoden kuluttua kuluttua melottava Suomi Meloo-kanoottiviesti melotaan osittain roimeloitten kotivesillä eli Kemijoen latvoilta Kemihaarasta Kemiin ja sieltä edelleen merta pitkin Tornioon.

Onko seuralle tullut yhteydenottoja tapahtuman tiimoilta esim. järjestelyihin liittyen?

Toivottavasti seurasta saadaan kasattua ainakin yksi joukkue vesille. Olisi aika häpeällistä, jos roimelot eivät osallistu tapahtumaan omalla joukkueella.
Itseäni kiinnostaa lähteä mukaan jollekin tai jopa useammallekin osuudelle.

oopee


En ole kuullut. Jos viesti, ehkä yllättäen, pohjoiseen tulee, niin kyllä meidän joukkue pitää saada kasaan.

Minua myös kiinnostaisi meloa useampi uusi pätkä Kemijoesta.

Sivuillaan ei ainakaan ollut vielä mitään tietoa: http://www.suomimeloo.fi/
T. oopee

OS

Inarijärvellä tapaamamme naismelojat arvelivat, että Rovaniemen Melojiin tullaan vielä ottamaan yhteyttä Suomi Meloo-tapahtuman tiimoilta.

Tuomas

"Anytime you have a 50-50 chance of getting something right, there's a 90% probability you'll get it wrong."

juhani

Tere! Jos innostuneita on niin voisin lähteä mukaan.
Juhani

Hemmo

Kiinnostusta myös tästä suunnasta kyllä, etenkin kun tuo Ivalojoen reissu jää väliin. Lomat, kun piti sopia työmaalla jo aiemmin  >:(

OlliVain

Muutaman viikon kuluttua tulee lisätietoja siitä RoiMelon ja Suomussalmen Samoojien yhteisretkestä välille Kemihaara - Pelkosenniemi. Lähtö on samana päivänä kuin SuomiMeloo viestin, mutta vain alkumatka mennään samaa tahtia. Eli käytännössä vain ensimmäinen päivä.

Hemmo

Koska tuon yhteisreissun on ateltu loppuvan? Ehtiskö siitä vielä Suomi Meloon loppuosioihin?

OlliVain

Reissu kestää sunnuntaista lauantaihin. Näin alustavien tietojen mukaan

Hemmo

Ã,,h, minne katosi vanha kunnon DDR? Miksi elämä on täynnä valintoja? 

OS

Quote from: OS on 12 June, 2013, 18:07
Myös Suomi Meloo-ryhmä on huomenna Rovaniemen vesillä. Alunperin tuolle porukalle suunniteltiin Putaankierrosta, mutta nyt reittikartassa näyttää olevan hieman toisenlainen reitti. Ryhmä lähtee vesille Ounasvaaran pirteiltä torstaiaamuna klo 8. Melovat ensin Kemijokea pitkin Lainaalle, sieltä Arktikumin kanavan kautta Ounasjoelle, jota pitkin nousevat Ruutanaputaan suuhun ja Ruutanapudasta pitkin palaavat myötävirrassa takaisin Ounasjoelle ja edelleen Ounaspaviljongin rantaan, jossa on vaihtopaikka. Saapumisajaksi on ilmoitettu klo 13.00. Klo 14.00 melonta jatkuu Kulpinväylää pitkin Koivusaaren itäkärkeen, josta ryhmä suuntaa myötävirtaan Lainaalle ja edelleen kohti Valajaskoskea.

Olisi mukava lähteä tuommoisen porukan mukaan kotivesille, mutta valitettavasti työpaikan muuttokiireet menevät edelle. Täytyy kuitenkin yrittää päästä katsomaan porukan ohimelontaa iltapäivällä. Kenellä vain on mahdollisuus, niin menkää ihmeessä joukkoon mukaan melomaan.


Värikäs melojajoukko ohitti Rovaniemen aikataulun mukaisesti kauniissa, mutta vastatuulisessa kesäsäässä. Suomi Meloolaiset taitaa olla suurin melojaryhmä, mitä Rovaniemen vesillä on nähty. Yleisöryntäystä ei ollut havaittavissa, vaan itseni lisäksi muutama satunnainen kulkija oli todistamassa tapahtunutta.