RoiMeloo keskustelupalsta

Syksymelontaa..

Started by Anonymous, 12 February, 2005, 21:34

Previous topic - Next topic

Anonymous

Katselin teidän kuvia viime "syksyn" Pahakurkkion reissulta ja mun mielestä toi on jo ihan sitä itseään... talvimelontaa! Olin ko. paikalla viime kesäkuussa ja silloinkin satoi räntää 45 asteen kulmassa ja anorakki jäätyi ulkona levyksi... Pahakurkkiolla voi ilmeisesti harrastaa kevät-, kesä- ja syksymelontaa (allekirjoittaneen mittapuulla) vain parin viikon aikana vuodesta.. Mutta asenteestahan kaikki on loppujen lopuksi kiinni, varsinkin kun melontamestat ovat loistavat!

-Antti P.
antti(a)koskimelonta.com

Tuomas

Kyllä ajankohdan huomasi jo innokkaiden osallistujien määrässä retkelle... :)

Lauantaina kieltämättä vähän arveluitti koko homma kun oli -10 astetta pakkasta, mutta onneksi sunnuntaiksi lämpotila nousi nollan tuntumaan ja päästiin melomaan  8)
"Anytime you have a 50-50 chance of getting something right, there's a 90% probability you'll get it wrong."

Anonymous

Joo mahtava reissu sää mitä parhain. Siellä ne melojat erottuu sohvaperunoista kun räntää sataa pakkanen paukkuu ja stoppariin pitäisi särkeä tie rannalta jään läpi. Ei se vesi kuitenkaan sen kylmempää ollut kuin huhtikuussakaan ja lämmin mökki/ sauna odotteli rannalla. Jäipähän vain hyvä mieli päättää kausi kun tiesi, että seuraavat 5-6 kuukautta saa vai katsella uimahallin kaakelien väritystä.
Ohikulkevissa autoissa/ taloissa kylläkin herätti tietynlaista kummastusta kajakit auton katolla ja lunta 30 cm, joet koskia lukuunottamatta miehenkantavassa jäässä. Hulluja Suomalaisia Ruotsin maalla :wink:  
Ensi syksyna tervetuloa isommallakin joukolla

Sami Pyhäjärvi, Tornio