RoiMeloo keskustelupalsta

Simojoelle sunnuntaina

Started by OlliVain, 03 May, 2013, 14:45

Previous topic - Next topic

OlliVain

Olisiko innostusta lähteä melomaan Simojoen alaosaa sunnuntaina (Jos Oikarainen ei kummene). Melottais Alaniemeltä Simon asemakylälle. Matkaa tulee n. 26 km. Matkalla paljon koskia, mutta myös suvantoa. Vettä on paljon, mutta jäitä ei enää paljon.

Kalustona laskupaatit.

Jos kiinostusta, niin vois lähteä sunnuntaina aamulla n. klo 9.

????

miia

Kiinnostaa, mutta klo 16 mennes pitäis ehtiä takas töihin. Ehtiikö?

OlliVain

En usko, että ehtii neljäksi takaisin.

pekkale

Tulisin mukaan! Vain JOS kokeneemmat ajattelee, että näin noviisina pärjäisin koskissa. Oikeesti?! Kaikki kommentit otetaan huomioon.  PS. auto käytössä.

OlliVain

Simojoen koskissa tuskin on vaikeuksia. Isoja aaltoja saattaa olla. Vikaköngäs tällä vedellä lienee aaltojen koon suhteen se mitä suurimmillaan Simojoessa on. Vettä on aika paljon ja väisteltäviä kiviä tuskin hirveästi on. Jokihan on aika leveä, joten eri vaihtoehtoja laskulinjojen suhteen on runsaasti.

Jäitä menee jonkin verran ja jos uimaan lähtee, niin voi mennä pitkästikin. Pää tuskin pohjaan kolisee ja eskimon tekoon aikaa on. Ja jos tuntuu, ettei onnistu, niin tie seuraa jokea koko ajan ja leikin voi jättää keksen.

Uskoisin, että pärjäät hyvin ja tykkäät kovasti.

Sakari Rautio

Jo vain. Mukana ollaan!

pekkale

Jep! Mie lähen! Burn S on jo tallissa, haen vain melan hallilta huomenna.

OlliVain

04 May, 2013, 08:27 #7 Last Edit: 04 May, 2013, 17:00 by OlliVain
Eli Simojoelle lähetään. Kokoontuminen klo 8:00 vajalle, mistä otetaan jonkin verran kampetta matkaan. Katotaan millä autoilla mennään ja ajellaan Alaniemeen. Viedään hakuauto Simoon ja lähetään melomaan Alaniemen sillalta kohti Simon asemakylää.

Ottakaa mukaan evästä ja juomaa. Kuuma juoma termokseen ja muutakin saa olla. Vaihtovaatteet vesitiiviisti pakattuna, jos kokee ne tarpeelliseksi. Taukoa pidetään, jos rantaan päästään.

Melotaan ja naatiskellaan. Sään pitäis olla hyvä.

Lähössä ilmesesti: Sakari, Niina, Pekka, Tiia, Merja, Juho, Tiina, Sakari ja mie... Onko muita?

Hemmo

Suolaa rannalle jääneiden haavoihin ja raporttia kehiin!

OlliVain

Oli aivan kiva retki. Semmoista sunnuntaimelontaa leppoisaan tahtiin. Vettä oli, mutta ei liikaa. Tulvaa ei varsinaisesti, mutta ei kolissu pahemmin kiviinkään. Jäitä ei juurikaan enää mennyt ja sääkin oli kohtuullinen. Aurinko paiasteli ja tuuleskeli välillä runsaamminkin, mutta mikäpä se on myötätuuleen läpsytellessä.

Matkaa taittui n. 26 km ja aikaa meni hieman yli 3 tuntia. Kaikki selvisivät reissusta kaatumatta, paitsi ne tahalliset kaatumiset ja eskimot.

Hyvä reissu.