RoiMeloo keskustelupalsta

Henrin melontamullikoinnit 2013

Started by HenriW, 04 May, 2013, 17:17

Previous topic - Next topic

HenriW

04 May, 2013, 17:17 Last Edit: 04 May, 2013, 17:23 by HenriW
Ajattelinpa pyöräyttää käyntiin pienimuotoisen melontapäiväkirjan tämän vuoden kunniaksi, vaikka 2013 ei ole alkuluku. Noh, kaikkea ei aina voi saada. Tähän mennessä plakkariin on kertynyt neljä melontareissua ja vieläpä mukavasti viikon sisään. Tunkkaan nyt nuo neljä kertaa suorilta tähän ja vastaisuudessa pälisen laveammin melonnoista.

28.4. - Vikaköngäs:
Kauden ensimmäinen melontakerta, melontaa makkeimmillaan. Täysin holtitonta huojumista ilman minkäänlaista kontrollia. Bonuksena melontakuntoa ei ilmeisesti ole tässä vaiheessa vuotta. Melonta maistui suolaiselta, mutta lupaavalta.

1.5 - Vikaköngäs:
Työväen melontapäivä. Oikein makkeimmillaan. En muista tässä vaiheessa millainen sää tuolloin oli, mutta intuitio kertoo vahvasti auringon paistaneen boogien olleen juuri sopiva. Holtiton rämpylöinti oli huomattavasti vähäisempää ja melonnassa alkoi olla elegantteja sivumakuja. Lupaa hyvää tulevalta (tai siis lupasi).

3.5 - Oikarainen:
Maisema vaihtui hieman. Harvinainen Oikaraisen aalto pilkisteli välillä sillan alla ja tarjosi leppoisan & stressittömän ympäristön surffailuun. Surffailu oli lopulta aivan hemmetin hauskaa ja oli kerrankin makkeimmillaan kun pääsi heti toukokuun alussa rentoilemaan etusurffia. Melonnassa alkoi olla jo vivahde sitruunasorbetin makua. Ehkä seuraavalla kerralla tavoittaa jo sorbettista melontaa?

4.5 - Oikarainen:
No nyt alkoi lävähtää ja mennä aivan hervottomaksi touhuksi! Kiitokset Pasille ja Ripalle, nyt irtosi oikein makiasti. Oliko tarjolla sitruunasorbetin makuista melontaa? Kyllä. Bonuksena Ducktalesin tunnusbiisi alkoi soida päässä setin lopussa. Syytä en tiedä, mutta se oli vallan jännää. Nyt yksi välipäivä melonnasta ja maanantaina lisää mätkettä.