RoiMeloo keskustelupalsta

Kelokurkkio

Started by tanykane, 19 May, 2013, 22:35

Previous topic - Next topic

tanykane

Kelokurkkion aalto oli perjantaina ihan ok. Vettä oli Muoniossa mittarin mukaan noin 530 m3. Iltaa kohti aalto parani, kun vesi nousi. Aamulla vesi oli noussut lisää ja ylläripylläri, aalto muuttunut laineeksi. Vettä oli Muoniossa noin 630 m3. Aikaisemmin aalto on ollut parhaimmillaan, kun Muoniossa on ollut vettä n. 700 m3. Yläraja on ollut noin 800 m3. Aallossa näyttääkin siis olevan välivaihe, jolloin se ei toimi; ilmeisesti Muonion mittarin mukaan ehkä 600-650 m3. Myös nyt lauantaina aalto oli alkanut toimia uudelleen veden noustua hieman lisää, ilmoitteli paikalta isänmaan asialla ollut Juuso.

Oli hieno reissu muuten, Lapin Lomamökkien mökit ovat varmasti hinta-laatusuhteeltaan Suomen ykköstasoa ja aaltohan on hyvä. Risto ja Simo näyttivät surffaamisen mallia ja lopuksi käytiin vielä jännäämässä tulvivassa Ã,,ijäkoskessa  ;)

OS

Quote from: tanykane on 19 May, 2013, 22:35
Risto ja Simo näyttivät surffaamisen mallia ...


Junnuissa on seuran tulevaisuus.  ;)

ony

Käytiin pohjoisesta tullessa Sannan kaupalla ja Jukka tiesi kertoa, että villipohjolan vanhat mökit on myyty. Toisen puolen omistaa kuulemma joku iso firma ja toisen joku aika tarkka yksityinen. Jukka oli melojille neuvotellut jo tontin läpikävely oikeiuden, mutta sanoi että mieluummin soittaa Jukalle ensin ennen melontaa tai ainakin jättää autot siististi risteykseen ja roskia tms. epäasiallista käytöstä tulee välttää.

Eihän kukaan yksityishenkilö melontaa voi kieltää, mutta sovussa on paljon mukavampi hommat hoitaa.

Kevättä odotellessa! Olli

tanykane

Kannattaa tosiaan varmaan soittaa ja informoida, että porukkaa on tulossa. Jos Week of Waves - väkeä änkeää pihalle muutama kymmenen niin voi olla, että jatkossa rannan käyttö vaikeutuu yllättäen  :P