RoiMeloo keskustelupalsta

Kuusamon kosket

Started by OlliVain, 11 April, 2014, 20:59

Previous topic - Next topic

Linked Events

ola

No ota Pekka sie auto kun on kattotelineetkin. Kuusamossa vielä melko lailla lunta mutta jokien virtaamat nousussa. Viimeinen muistutus kamoista. Vesi on kylmää ja uinnit tulee olemaan herättäviä kokemuksia!
Siispä kunnon vermeet päälle tai vaihtovaatteita kuivapussiin.
Olenko muistanut kertoa teille Kuusinkijoen karmeasta VENEENSÃ,,RKIJÃ,,-AALLOSTA!!! Eräällä reissullamme se jopa halkaisi muovisen koskipaatin! Mutta palataan siihen myöhemmin...
Nyt rauhallisin mielin tarkastelemaan kamat vielä kerran. Ja lauantaina tavataan.

enjoy the ride!

Hemmo

Kuule Ola. Me ollaan Juhanin kanssa Kuusingilla käyty viime kesänä, eikä siellä mitään aaltoa ollu. Kahlaamaan jouduttiin koko matka  8)

Salla

KIITOS kaikille huikeasta melontareissusta! Suurkiitokset Olalle hienon retken vetämisestä hienoissa maisemissa! Kuusamoon erämaahan kandee mennä kyllä toistekin.  :)

pekkale

Kiitos kaikille, oli huikea reissu. Peräkärry on vähän reissussa rähjääntynyt, mutta ei huolta, käyn sen pesemässä töiden jälkeen maanantaina.

Riikka

Kiitos huikean kivasta reissusta! Kiitos Olalle opastuksista ja koko porukalle hyvästä seurasta. Vettä oli onneksi kivasti. Kiitos Pekka kun huolehdit vielä varusteista. Rapa oli matkan aikana kuivunut, Ola siitä taisi jo irtolian putsata.

Niina

Oli kyllä mukava reissu.
Vesitilanne oli varmaan paras mitä ikinä millään reissulla. Kiviä sai aivan etsiä ja vauhtia riitti, eikä silti pelottanut.
Kiitos kaikille!!