RoiMeloo keskustelupalsta

Kalenteri 2015

Started by tanykane, 07 December, 2014, 21:48

Previous topic - Next topic

tanykane

07 December, 2014, 21:48 Last Edit: 07 December, 2014, 21:53 by tanykane
Hei!

Melontakalenterit 2015 ovat tilauksessa. Kiireiden vuoksi asian hoitaminen meni myöhään ja tilasin summissa muutaman ylimääräisen kalenterin. Niitä saa ostaa allekirjoittaneelta hintaan 25 eur / kpl. Ilmoittelen tilaajille ja kalenterin kuvien ottajille, kun taideteokset saapuvat. Kuvat tämän vuoden kalenteriin ottivat Merja M, Eki O, Mauno T, Pekka L, Ilkka V, Olli S, Tuomas V, Mikael L ja Tapio N.

Muutama ylimääräinen on siis vielä vapaana. Jos on pikainen, kalenterin ehtii myös lisätilauksella saamaan vielä jouluksi ja joka tapauksessa helposti uudeksi vuodeksi, vaikka ei näihin ehtisikään.

Tilattu kalenteri on Ifolorin A3-pystymalli ja siinä on tällä kertaa hyvin tilaa muistiinpanoille ym. Kalenterin kuvat ovat näkyvillä täällä: http://tanykane.kuvat.fi/kuvat/Melontakalenteri+2014/.

Tapio N
tanykane at gmail.com

tanykane

19 December, 2014, 11:48 #1 Last Edit: 19 December, 2014, 12:06 by tanykane
Heip! Ensimmäiset 15 kalenteria ovat saapuneet. Tästä erästä tilausjärjestyksessä kalentereita riittää seuraaville henkilöille: kalenterin kuvaajat eli Eki, Ilkka, Tuomas, Mikael, Olli S, Mauno (2 kpl), Pekka ja Merja. Lisäksi kalenterin saavat nyt Risto (2 kpl), Kati, Olli Vain, Kristiina K ja Jussi. Loput eli mie, Noora ja Marjo joutuvat vähän vielä odottelemaan. Olen tilannut neljä kalenteria lisää eli vielä yksi olisi vapaana.

Kalenterit voi noutaa minulta Vennivaarasta: laittakaa vaikka yksityisviestiä Facebookissa tai sähköpostia, niin sovitaan tarkemmin. Valitettavasti en ehdi kuljettamaan tai postittamaan kalentereita.

Muut kuin kuvaajat: maksakaa kalentereista 25 eur / kpl seuran tilille ASAP.

Jouluterveisin, Tapio  8)