RoiMeloo keskustelupalsta

Mikäs sieltä pilkistää? No Funnelivihko vuosimallia 2015

Started by HenriW, May 01, 2015, 08:21:21 pm

Previous topic - Next topic

HenriW

Melonta kausi on jo alkanut ja huhujen mukaan vihko on jo melkein viikon myöhässä! Vihkonen kutsuu klassiseen tapaan koskiuimareita jakamaan uintejaan ja toki kavaltamaan kavereiden suorituksia. Muistakaa myös ettei vihko ole pelkästään uintien kuvaus, vaan samalla tarinoita sankarillisista reskutuksista ja toki messevän hyvästä boogiesta.

Ilmoittakaatten ja tunnustakaatten uintinne tähän ketjuun! Päivitän listauksia ketjun toiseen viestiin. Ilmoitettujen ja tunnustettujen uintien yhteyteen voi lisätä merkinnän, joka kertoo suorituksen luonteesta.

Viime vuoden saldoa: http://www.roimeloo.net/forum/index.php?topic=2074.0

Ystävällisin terveisin,

Henri (Funnelikirjuri)

HenriW

Uinnit 2015:

3.5 - Kristiina K: Vikaköngäs  - "Tänään joku mokoma "käänsi " minut nurin Vikakönkäässä vähän ennen siltaa mutta onneksi pääsin uimalla karkuun."
3.5 - Mikko: Vikaköngäs - "Ensimmäistä kertaa koskessa, käännös alavirtaan päin ei mennyt ihan putkeen."

Pasi

"We are all in between swims. For some people its just longer than others."

kokri

No niin.. Tänään joku mokoma "käänsi " minut nurin Vikakönkäässä vähän ennen siltaa mutta onneksi pääsin uimalla karkuun.  Meiju ja Juice saivat kiskottua rannalle.

katiur

Tiina ei uskaltanutkaan uida enää sen jälkeen, kun Juice ja Meiju lähtivät. Tuumasi, että nyt on parempi pysyä pystyssä.  ;D

Mikko

Tunnustan uimisen  La 2.5 Vikakönkäällä

Syy: Ensimmäistä kertaa koskessa, käännös alavirtaan päin ei mennyt ihan putkeen. Kahden epäonnistuneen eskimoyrityksen jälkeen aukkopeitto pois ja Sakari toimeliaasti hinasti rantaan.

Pahoin pelkään että minulla tulee iso kasa merkintöjä 2015 funnelivihkoon ;D

HenriW

Quote from: Pasi on May 02, 2015, 12:51:48 am
Minäpä tiiän jo pari!


Voisit pikkusen alkaa jo kavaltaa ku täällä on sen verran ylypiästä porukkaa ettei tarinoita kerry!

Pake

Malttia Henri! Kyllä niitä uinteja alkaa tulla kun matti myöhäläisetkin alottavat melontakauden. Ikävä kyllä en päässyt Vappumelontoihin tänä vuonna. Viime vuonnahan uin siellä peräti kahdesti ja toinen uinti ikuistettiin kuvalla ja video materiaaliksi goprolla.Tuonne kauden avajaisiin yritän päästä ja luulen että on tälle keväälle ensimmäiset melonnat minulle. Kaikki hallitreenitkin jäi talven aikana välistä joten kajakissa istuminen tuntuu varmaan hyvinkin luontevalta :D

Mikko

No niin. Laitetaas vähän rapsaa eiliselta kuohunkijoen reissulta. 9 melojaa vedessä ja minun kamppeita kerättiin joesta 4 (neljä) kertaa!! Tästä voi vaikeasti arvella, montako uintia tuli!

Ensimmäinen kolmannes joesta meni yllättäen hyvin, sitten alkoikin tapahtua ja kunnolla. Jouduin kahteen pieneen stoppariin jumiin, jälkimmäiseen stoppariin kaaduin ja eskimon sain jopa kaksi kertaa nousemaan, kummallakaan kerralla tasapaino ei pitänyt joten uusi kaatuminen tapahtui välittömästi ja ensimmäinen uinti lähti tästä.

Tästä uinnista johtuen kajakki jäi tulvapusikkoon hyvin jumiin, muutama avulias henkilö sen sieltä repi irti. Tässä kohtaa huomasin, että liian ison palan kakkua otin, iso hinku oli lähteä kyseinen joki laskemaan.

Kahden muun kaatumisen osasyy oli puut joen laidoilla johon törmäsin. Viimeisen kerran kun kaaduin, Olli sanoi että autot ovat tuossa 100 metrin päässä. Vielä piti niin lähellä maalia kaatua.

Todella opettava tämä reissu myös oli. Opin uimaan oikeaoppisesti jalat edellä joessa ja huomasin myös ensimmäistä kertaa, miten kova tulvivan joen voima voikaan olla.

Kiitoksia kaikille reskutuksista ja mukavasta reissusta.

Ps. nenänipsu jäi kotiin, ei se eskimon tekoa/vauhtia hidastanut.


OS

^Mikolla hienoja keväisiä melontakokemuksia, siitä se lähtee.  :)

Pasi

Juu, siitä se lähtee! Joki tosiaan yllätti tulvallaan ja saattoi uudelle koskimelojalle olla hiukan mukavuusalueen ulkopuolella :)
"We are all in between swims. For some people its just longer than others."

Tuomas

Quote from: Pasi on May 12, 2015, 08:30:04 am
Juu, siitä se lähtee! Joki tosiaan yllätti tulvallaan ja saattoi uudelle koskimelojalle olla hiukan mukavuusalueen ulkopuolella :)


Kuinka joki, jonka vesi virtailee pitkin metsiä voi yllättää tulvallaan?
"Anytime you have a 50-50 chance of getting something right, there's a 90% probability you'll get it wrong."

tanykane

13.5. lähdin mielestäni harmittoman näköisestä rantapaikasta virtaan Raudanjoella, vähän ennen Vaattunkilampea. Vesihän on nyt kaukana metsässä. Työntelin itseni ensi suht sujuvasti yhden puskan ohi. Ennen kuin sain melan kunnolla käteen, virta työnsi kajakin puuta vasten poikittain ja samantien ympäri. Aukkopeitto (Snap Dragon) lumpsahti veden painamana suoraan sisään. Tästä jatkoimme kajakin kanssa alavirtaan eri tahtia. Typerä ja tilannetajun pettämisestä johtuva uinti potentiaalisesti vähän vaarallisessakin paikassa.

Suosittelen välttämään noita pusikkorantoja kokonaan ja uimaan esimerkiksi kosket suosiolla alas asti.

Pasi

Quote from: tanykane on May 13, 2015, 04:44:11 pmAukkopeitto (Snap Dragon) lumpsahti veden painamana suoraan sisään.


Onkohan peiton ominaisuus, kun omakin on painunut aika heppoisesti sisään.
"We are all in between swims. For some people its just longer than others."

tanykane

Kyllä se on ominaisuus. Mua varmaankin vesi käänsi siinä samalla ja peitto samalla osin vääntyi irti, mutta helpostipa lähti kuitenkin. Snap Dragon päästää myös kajakkiin aika paljon vettä normimelonnassa. Helppo laittaa paikalleen, mutta ei mikään ääriolojen peitto.