RoiMeloo keskustelupalsta

Virallinen Funnelikirjaus vuodelta 2017

Started by HenriW, May 23, 2017, 12:56:19 pm

Previous topic - Next topic

HenriW

Melontakausi viivästyi nyt julmasti mikä näkynee lopulta ikävästi alkukauden funnelointien vähyytenä. Nostetaan siis viihdearvoa loppukaudeksi!

Kerrataanpa idea kevään kunniaksi: Funnelivihkossa kunnioitetaan perinteiseen tapaan kaikkia koski -ja suvantouimareita kirjaamalla suoritukset. Viime vuoden tapaan mainitaan myös reskutusosasto, jotta kypärän voi kallistaa oikeaan suuntaan. Aiempien vuosien tyyliin muistutan reskuttajia ja kanssamelojia harrastamaan lempeää uintien kavaltamista, jos uimari melontakauden tuoksinnassa "unohtaa" mainita aiheesta. Funnelivihko on nauttinut vuosikaudet kroonisesta vakavuuden puutteesta. Muistutuksena itseironiasta ja hyvästä menosta muutamia nostoja aiemmilta kausilta:

"Pahiksella huhutaan, että olisin koskien jälkeen pudonnut kajakista ja uinut, mutten muista tällaista tapahtuneen. Olinkohan lie edes paikanpäällä. Jos jotain sen suuntaista on näkynyt rannalle, kiitän niitä reskuttajia, jotka olisivat tällaisessa hypoteettisessa tilanteessa saattaneet minut rannalle. "

"Voisit pikkusen alkaa jo kavaltaa ku täällä on sen verran ylypiästä porukkaa ettei tarinoita kerry!"

"Yllättävästi kaaduin. Hetken ehdin jo harkita eskimon yritystä, mutta mitä turhia. En muista enää, kuka hinasi. Hinaaja ilmoittautukoon. Seuraava uinti tuli lossausharjoituksessa. Arttu hinasi ja marmatti. Kajakista huolehtivat Pasi ja Niina. Kolmas uinti tuli Molkoköngästä laskiessani, ihan viimeiset aallot minut kaatoivat, kun kajakki pääsi liikaa kääntymään. Nyt sain pidettyä melasta kiinni. Pasi hinasi minut, eikä marmattanut. Henri ja Niina huolehtivat urheasti kajakista. Ajautuivat kyllä sen kanssa vähän kauas ja silloin Pasikin vähän marmatti."

"...ymmärrän suorittaneeni maailman turhimman uinnin kosken alla"

"Englanniksi termi taitaakin olla "Swimmerja". "

"...itsestä riippumattomista syistä joudui muutaman kerran uipasille paattirossissa Vikakönkäällä. Ensimmäisellä kerralla vedettiin maalikallio alta juuri kun oli siihen kurottamassa ennen OV:ta ja toisen kerran samainen herra hyökkäsi "TÃ,,YSIN" syyttä kimppuuni  :o loppumetreillä ja se painihan päätyi molempien sukellukseen tunteita viilentävään veteen.  Kummallakaan kerralla ei rescuttajia näkynyt kuin valkoisten hymyilevien hammasrivien takana rannalla."

"Arttu, eikös se hontto siinä sillan yläpuolella ollut tosi helppo? Siitä vaan ja silleen?"

"no HUHHUH, on mulla ainakin "virkaintosia" melojakavereita ku Pasi lähtöö parkkipaikalta, niin samalla sekunnilla täällä juudastetaan :D"

Viime vuosien saldoa:

http://www.roimeloo.net/forum/index.php?topic=2393.0
http://www.roimeloo.net/forum/index.php?topic=2074.0
http://www.roimeloo.net/forum/index.php?topic=2281.0

Ystävällisin terveisin,

Funnelirekisteri

Pasi

Ihmeen hiljaista, vaikka kolme uintia odottaa kuittausta...
"We are all in between swims. For some people its just longer than others."

pekkale

Uipasin! Kahdesti :) Vikajoella. Virkistävää... Reskuttajina olivat ainakin Jukka, Pasi, Henri ja varmaan muitakin. Mela pysyi kuiten kädessä. Tästä on hyvä jatkaa.

HenriW

Quote from: pekkale on May 27, 2017, 08:55:30 pm
Uipasin! Kahdesti :) Vikajoella. Virkistävää... Reskuttajina olivat ainakin Jukka, Pasi, Henri ja varmaan muitakin. Mela pysyi kuiten kädessä. Tästä on hyvä jatkaa.


Se oli Pekka tyylikästä uintia. Melontakin sujui mainiosti. :)

Missä viipyy kylillä huudeltu Pyhäportin pläjäys?

IlkkaM

Olin tänään uimassa Oikaraisella melojien kanssa. Hienoa kuinka avuliaita ja ystävällisiä koskimelojat ovat meitä useamman lajin harrastajia kohtaan :)

Kaisai

Uikkailin tänään Molkokönkäällä. Meijulle kiitos kajakin hausta!

ArttuR

Edelleen uupuu alkukauden pulikointeja, kovin on tehottomia pikkulinnut...

kokri

June 07, 2017, 10:36:17 pm #7 Last Edit: June 08, 2017, 07:38:31 am by kokri
Simon mielestä Oikarainen on hyvä uintipaikka joten 2uintia Simolle 7.6

Pasi

June 25, 2017, 08:01:56 pm #8 Last Edit: June 26, 2017, 12:34:15 am by Pasi
Mieleenpainuvat juhannusuinnit trollin deltan satumaa -linjalla. Tuttu möläytys tutussa paikassa muuttui yhtäkkiä totiseksi tilanteeksi, mutta päättyi onnellisesti selfie-reskutukseen. Kylmä kova kallio tuntui huolestuneita kanssamelojia odotellessa turvallisen pehmeältä ja lämpimältä. Kiitos Tapsalle melojan keräämisestä ja Petterille kajakin keräämisestä.

Ps. Kaisalla, Ilkalla, Merjalla on varmaan yksi asia kerrottavana ja Ristolla kaksi ;)
"We are all in between swims. For some people its just longer than others."

IlkkaM

Trollilla Paltvalsenin aalloissa en saanut eskimoa nousemaan ja koskiuintiharjoittelukokemusta tuli taas lisää. Kiitos pelastajina toimineilla Pasille ja Artulle. Hieno reissu oli kaikenkaikkiaan :)

Kaisai

Kaisa kuittaa ja tunnustaa. Trollin pienin ja söpöin pikku kihara yllätti ja uitti.  :)

Kaisai

Tunnustan ennen kuin ilmiannetaan, että nyt tuli uitua Marraskoskessa. Kuvittelin honton sinne, missä sitä ei vissiin edes ollut.

Pasi

July 02, 2017, 11:45:09 am #12 Last Edit: July 02, 2017, 11:49:25 am by Pasi
Ne hypoteettiset hontot ovat pahimpia!
"We are all in between swims. For some people its just longer than others."

merja

Pasi, onko selfie-reskutus se, kun ehtii ottamaan itsestään vielä kuvankin? Hyvin uitu joka tapauksessa.

Minut yllätti Trollilla "Zombie factor one" eli aattelin jo etukäteen, että uintihan tästä tulee kun menään tätä väylää ja niinhän se tuli. Olan uittokivi ei petä koskaan eikä pessimisti pety...väänsin pari eskimoa, mutta ajattelin että uimallahan sitä pääsee nopeammin oikealle... Hyvin ehdin. Kiitos reskuttajille.

IlkkaM

Uinti Molkokönkäällä. Janne ja Juho iloisesti hymyilevät pelastajat.