RoiMeloo keskustelupalsta

Melonnan peruskurssi IV

Started by HenriW, 09 May, 2017, 22:26

Previous topic - Next topic

Linked Events

HenriW

09 May, 2017, 22:26 Last Edit: 20 June, 2017, 17:58 by Mlii
Tervetuloa melontakurssille!

Kurssin alkaa aloituspäivänä noin klo 18.00 Ounaspaviljongilla (tarkemmasta aloitusajasta ilmoitetaan osallistujille sähköpostitse noin viikkoa ennen kurssin alkua). Kun ajat alas parkkipaikalle, oikealla puolella on rakennus, jossa on melojien vaja.  Kurssin hintaan kuuluvat kaikki tarvittavat välineet. Omia välineitä saa ja kannattaakin tuoda, jos sellaisia sattuu omistamaan. Varavaatetus kastumisen varalta ja ehkäpä lämmintä juomaa voi ottaa mukaan. Tavallisilla ulkoiluvaatteilla pärjää hyvin. Kenkien tulisi olla mahdollisimman pienet, etteivät ne jää kajakkiin kiinni kaaduttaessa. Ei siis vaelluskenkiä eikä kumisaappaita. Avojaloin on hyvä meloa, jos kelit sallivat. Päivien pituus on 3-4 tuntia.

Ensimmäisenä päivänä tutustumme kajakkeihin, varusteisiin ja niiden käyttöön. Tietenkin menemme myös vesille ja harjoittelemme kajakkiin menemistä, poistuloa ja ohjailemista. Toisena päivänä syvennymme enemmän melontatekniikkaan ja kajakin hallintaa. Käymme läpi myös pelastustekniikoita. Kolmas päivä on retkipäivä, jolloin melomme hieman  pidemmän retken.

Kurssimaksu suoritetaan ennen kurssin alkamista. Hinta on 85 euroa ja Rovaniemen melojien jäseniltä 60 euroa. Kurssi toteutetaan, mikäli sille on vähintään kaksi aikuista osallistujaa.

Danske Bank
FI6480001300355519 viitteellä 4200. Ota kopio maksusta mukaasi.

Lisätietoja:
retkivastaava@roimeloo.net

Ilmoittautuminen päättynyt

Kurssi täynnä/ 3.6.2017


PirkkoP

Kurssin retkipäivä on ilmeisesti huomenna ke 28.6.?
Olen lupautunut apuohjaajaksi retkelle. Mihin aikaan kokoonnutaan vajalla?
Pirkko