RoiMeloo keskustelupalsta

Miekojärven retki

Started by katiur, 27 June, 2017, 10:19

Previous topic - Next topic

Linked Events

katiur

27 June, 2017, 10:19 Last Edit: 25 July, 2017, 08:07 by katiur
Retki sopii niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin melojille. Lähtö lauantaiaamuna ja paluu sunnuntaina alkuillasta. Toivotaan, että retkelle lähtijöiltä löytyy autoja käyttöömme ja jossakin autossa olisi koukku peräkärryä varten. Yövymme teltoissa. Melontaa kertyy molempina päivinä hiukan alle 20 kilometriä. Seuran kalusto on retkeläisten käytössä, mutta kalusto täytyy itse varata kalustovarauspuhelimesta. Kokoonnumme vajalle kello 7. Pakkaamme kajakit kärryyn ja lähdemme. Ne, joiden auto on käytettävissä, voisivat ilmoittautua minulle alla olevalla sähköpostilla. Lähdemme vesille Kivilahden venesatamasta. Yövymme jommalla kummalla Orhinselän hiekkaisella leiripaikalla. Leiripaikassa on kota, nuotiopaikka, vessa ja runsaasti hyviä teltta- ja uintipaikkoja. Retken ohjaajana toimii Kati Uljas-Rautio. Ilmoittautumiset sähköpostiin uljasrautio@gmail.com

OS

Toteutuiko Miekojärven retki ja jos toteutui, niin millä lailla sunnuntain kova tuuli riepotteli melojia?

katiur

Kiitos kysymästä Olli  :) Retki toteutui suunnitelman c mukaan. lauantaina meloimme Vaarasaaren länsipuolta Kiviniemen venesatamasta Orhinselälle. Majoituimme Orhinselänniemen laavulle, joka on Raakovaaran juurella. Kiipesimme illalla Raakovaaran laelle ihailemaan maisemia. Myöhään illalla alkoi hiukan sataa, mutta tyyntä ja kaunista oli launataina. Sunnuntaina jo aamusta puhalsi navakka etelätuuli, kuten oli luvattukin. Muutamia kilometrejä saimme meloa Niemen suojassa, mutta sitten tuuli alkoi haitata melontaa niin, että päätimme rantautua suunnitelman c mukaisesti metsästysseuran majan rantaan. Saimme siitä kyydin lähtösatamaan.

Lyhentyneestä reitistä huolimatta retki oli kohtalaisen onnistunut. Saimme mittauttaa senhetkisen melontataitomme  ::)

OS

Kiitos Kati raportista.  :)

Vuosi sitten elokuun alkupuolella olosuhteet olivat tämmöiset.


katiur

Lauantaina meillekin Miekojärven maisemat näyttäytyivät melko lailla samankaltaisina. Oli vaikea uskoa, että seuraavan päivän myräkkä toteutuisi. Näköjään joskus sääennusteet pitävät kutinsa.