RoiMeloo keskustelupalsta

Kalenteri 2018

Started by ArttuR, 04 December, 2017, 13:24

Previous topic - Next topic

ArttuR

Morjens.

Tehtiin tänä vuonna vastuunvaihto, ja mä kokoilen kalenterin tällä kertaa. Yritetään saada kuvat kasaan ja tilaus menemään mahdollisimman nopeasti, sillä uusi vuosi pilkottaa uhkaavasti jo horisontissa. Kaikenlaisia melontaan liittyviä kuluvan vuoden aikana otettuja kuvia hyväksytään, ja ne voi lähettää osoitteeseen arttu.rautio.96 at gmail.com. Kuvien yhteyteen voisi liittää lyhyen kuvatekstin vuoden 2017 kalenterin tapaan. Odottelen kuvia kuluvan viikon loppuun asti, eli sunnuntaina viimeistään kuvia tulemaan niin pääsevät kalenterikisaan mukaan.

ArttuR

Kalenterin muotoilu on siinä vaiheessa, että alan ottamaan tilauksia vastaan. Viikonlopun aikana tilaukset sisään, niin saadaan maanantaina kalenteri tilaukseen.

OS

Jos tilaus onnistuu tätä kautta, niin minulle yksi.

ArttuR

Kalenterit nyt kasattu ja tilattu, voin myöhemmin tilata vielä toisen painoksen jos halukkaita ilmestyy. Hinnaksi tämän erän kalentereille toimituskulujen jälkeen tuli 22,95e. Laitan kalenterin tilanneille tilinumeron johon maksun voi suorittaa.
Halukkaat voi kalentereita odotellessa vaikka vilkaista läpi valitut otokset täältä: https://drive.google.com/open?id=1FoMN91KL4ZADABzpA32gVjfy10INrNY4