RoiMeloo keskustelupalsta

Inarijärven retki 28.7.-4.8.2018

Started by Ile, 02 April, 2018, 20:27

Previous topic - Next topic

Linked Events

Ile

Ajankohta on 28.7.-4.8.2018. Lähtö ja paluupaikka on Nellim. Melontareitti on järven itäranta Kessivuonolle ja takaisin Pahtasalmensaari-Varttasaari reittiä.
Viikon aikana melontaa kertyy reipas sata kilometriä. Päivämatkat vaihtelevat 20-30 kilometriin. Retkellä on telttamajoitus.
Mukaan mahtuu enintään 15 melojaa. Lähtijöiden tulee osata pelastautumisen perusasiat ja pystyä melomaan em. päivämatkat noin 5 km/t keskinopeutta kelluntataukoineen sekä kyetä melomaan tarvittaessa "kohtuullisessa" (max. 8 m/s) tuulessa.
Valmistaudu retkeen melomalla sitä ennen ainakin 100 km. Kannattaa myös totuttautua retken päivämatkoihin melomalla omilla lenkeillä muutaman kerran vastaava matka.
Olethan hankkinut kokemusta melontaretkeilystä jo aiemmin, Inarijärvi ei ole sopiva ensiretkikohde.

Ilmoittautumiset: retkivastaava@roimeloo.net
"Unelmat vahvistavat sydäntä"

OS

Olen ilmoittautunut retkelle, mutta nyt ovat kesän muut lomasuunnitelmat ja aikataulut muuttuneet sen verran, että tämä seuran retki jää omasta ohjelmasta pois.

Sirke

Hei!
Lähetin eilen (ti 17.7) viestiä Inarin retkestä. Toivottavasti kaikki retkelle lähtijät ovat saaneet tämän sähköpostin.
Sähköpostit kun saattavat välillä jäädä lukematta, hautautua roskapostiin tai kadota bittiavaruuteen. Toivottavasti kaikki asianomaiset ovat kartalla ja informoituja.
t. Sirke