RoiMeloo keskustelupalsta

Funnelivihkoinen 2018 - Korkkina koskessa

Started by HenriW, 17 May, 2018, 11:49

Previous topic - Next topic

HenriW

17 May, 2018, 11:49 Last Edit: 18 May, 2018, 15:55 by HenriW
Kausi alkoi kivasti pari viikkoa sitten, mutta funnelivihkoisella kesti hetki hypätä käyntiin, mutta täällä on taas! Tarina ja havainnot kylillä kertovat, että uimakausi on alkanut jo tyylikkäästi.

Funnelivihkossa kunnioitetaan koski- ja suvantouimareita kirjaamalla suorituksia. Sivutoimintana vihkosessa on tapana ollut harrastaa lempeää länkytystä ja reipashenkistä kavaltamista. Varsinkin jos asianosaisilta pääsee "unohtumaan kiireiden vuoksi" uimahommat (tai takapenkin kyytiläinen on riittävän nopeampa käyttämään puhelinta). Muistetaan mainita myös reskutusosasto, jotta kypärää voi kallistella oikeaan suuntaan. Kauden lopuksi palkitaan uimasuorittajat ja muistellaan kauden komeita rymyämisiä. Muutamia nostoja viime kaudelta:

"Tunnustan ennen kuin ilmiannetaan, että nyt tuli uitua Marraskoskessa. Kuvittelin honton sinne, missä sitä ei vissiin edes ollut."

"Kanoottiakin pitää vissiin meloa"

"Kanoottiakin pitää vissiin ohjata"

"Olli tai Sami voisi opettaa miten vanhan liiton pelipaatista pääsee ulos uimatta."

Viime kauden aikana tapahtui kuulemma paljon uintien "unohtamisia", joten ryhdistäydytäänpä tänä vuonna ja autetaan kaveria, jos sattuu unohtumaan.

Viime vuosien saldoa:

http://www.roimeloo.net/forum/index.php?topic=2493.0
http://www.roimeloo.net/forum/index.php?topic=2393.0
http://www.roimeloo.net/forum/index.php?topic=2074.0
http://www.roimeloo.net/forum/index.php?topic=2281.0

Iloisia melontoja ja länkyttäviä juudastuksia toivottaen,

Funnelikirjuri

Sarjataulukko 18.5:

Meloja  -  Uipaisuja
Niina
1
Tiina
1
Ilkka
1Niina

Niina ja Tiina ui Vaattunkikönkäällä la 12.5.

Ei meinannu löytyä kauhukahvaa. Piti ekan kerran ikinä tahallaan heittää mela pois ja kahdella kädellä etsitä sitä.  :(

kokri

17 May, 2018, 22:10 #2 Last Edit: 17 May, 2018, 22:17 by kokri
Niina kerkes ekaksi kertoa uinnistani Vaattungissa 12.5
Kiitos Tapsalle ku sait raahattua minut ja kajakkini veden peitossa olevaan rantapöpelikköön. Siellä aikani rämmittyäni löysin oikean suunnan kohti parkissa olevia autoja. Uinti oli ihan virkistävä ei kolissu pää kiviin ei ollu kylmä.
Vikakönkäästä selvisin kaatumatta . (OlliVain kyllä"lohdutteli":  - sehän on paljon helpompi)

IlkkaM

En muista koska ja missä se tapahtui, mutta olin kuulemma kevään ensimmäinen ulkoilmauimari. Ensimmäisen laskun ensimmäinen vesiroiske osui ikävästi poskelle ja sai suojautumaan takakansikierähdyksellä. Hetken alassuin melottuani vaihdoin uintiin, koska edellisestä ei tullut mitään. Vain Olli ehti ajoissa paikalle ja veti aluksen rantaan. Kaisalla oli kiire takaisin ylävirtaan melomaan ja hän kiskoi uimarin vauhdilla rantaan estäen pakenemisen paikalta kohti Vaattunkiköngästä.

IlkkaM

Pitäisikö ihmistä hirvittää, jos noin 400â,¬ ei tunnu pahalta hinnalta siitä, että saa vierittää yllättävän kajakista poistumisen katkenneen melan syyksi.

Jannelle, Samille ja Kaisalle kiitos siitä että kiskoivat minut ja pelivälineet pois Tornionjoen pikku pelihontosta kelluttelemasta.

Edellä mainitut kanssamelojat tunnustivat eskimoyrityksiäni katsellessaan ääneen keskenään pohtineensa, onko allekirjoittaneelta menneet konseptit nyt ihan lopullisesti sekaisin, kun kajakkipyörähdyksen liikeradat näyttivät hieman erikoisilta.

Kotona pohdittavaksi jäi, olisiko pitänyt sittenkin koittaa vielä pari kertaa siltä huonommaltakin puolelta (ehjän lavan puoli), kun kuplavedessä ei paremman puolen eskimomelanvedoille löytynyt minkäänlaista pitoa.

Tunnustan että uuden melan hankinta ajoi prioriteeteissä tämän päivityksen edelle ja väline on jo paketissa matkalla pohjoiseen.

Pasi

Laskujeni mukaan Taneli tutustui deltalla kolmeen eri honttoon oikein perinpohjin.
"We are all in between swims. For some people its just longer than others."

ArttuR

Vikakönkäälläkin on kuulemma tapahtunut kummia, toiminnan keskiössä on ilmeisesti ollut ainakin seuran junnujaosto.

Kaisai

Uin Trollilla juhannuksena ainakin kaksi kertaa. Arttu, Pasi ja Taneli auttoi ekalla uinnilla ja Risto hinasi rantaan Paltvalsenin alapuolella. Kiitos!

Pasi

Vikakönkään kallioparkista slaalomi pisti roodeoksi ja putosin kyyistä. Henri soitti vieressä suuta. Itseni reskutin.
"We are all in between swims. For some people its just longer than others."

HenriW

Quote from: Pasi on 04 July, 2018, 21:50
Vikakönkään kallioparkista slaalomi pisti roodeoksi ja putosin kyyistä. Henri soitti vieressä suuta. Itseni reskutin.


Esimerkillisesti kavalsit itsesi. Pisteet suoraselkäisyydestä. Suunsoiton merkitystä reskutusoperaatioissa ei tule väheksyä varsinkaan iloisina arki-iltoina.

Pasi

Taas piti slaalomreenien lomassa pistää uinniksi...
"We are all in between swims. For some people its just longer than others."

HenriW

19.8 Vikaköngäs - Piti sukeltaa virranrajaan kivasti pelipaatilla korpikosken kiven takana. Pasi nauroi tällä kertaa vieressä, joskin pelasti minun veneen.

Pasi

Vikakönkäällä Machnon C-1 virityksellä neljä uintia. Henkka reskutti jos surffeiltaan kerkesi. Kuitenkin kohteliaasti huusi perään, että "tarviiko reskuttaa?". Kolmannen ja neljännen uinnin välillä tuli jo onnistumisen elämyksiä. Nostan hattue heille, jotka kyntävät kanootilla creekkiä tai kisahenkisesti slaalomratoja.
"We are all in between swims. For some people its just longer than others."

kokri

6.9 Tiinalle uinti Korpikosken kivellä.Kiitos Sallalle rantaan hinauksesta ja Jussille kulkupelin rantaan tuonnista. Kyllä kannatti sillä sain lisää puhtiä melontaan! Köngäsosuus menikin sitte ihan mukavasti
Henrin ja Pasin "komennuksessa".

kokri

Boater-cross kisassa 29.9.2018 Tiinalle uinti Vikakönkäällä.
Meinasi, meinasi unohtua kirjaaminen. Jussi ja Juice hinasivat rannalle, kiitos!