RoiMeloo keskustelupalsta

Funnelivihko mallia 2019

Started by Sakari Rautio, 10 May, 2019, 22:00

Previous topic - Next topic

Sakari Rautio

On kunnia avata uintikausi.
 
Molkokönkäällä 10.05.2019 kevään ensimmäiset surffit uudella kalustolla. Aallosta akanvirtaan siirtyessä epämääräistä haparointia rantakiviä louhien, kypärää kolistellen päätin siirtyä pitkän tauon jälkeen uintihommiin. Kiitos reskuttajille, Tapsa, Taneli ja Pasi.

simok

18.5 Vaattungissa uinti. Vikaköängäs jännitti joten otin sen huolella.Vaatungissa en ole juuri kaatunut saati sitten uinut. Kepeästi ja puolihuolimattomasti. Nakkasi ympäri siinä pää alaspäin ihmettelemään miten näin kävi.Kuuntelin aaltoja jotka nosti ylös alas,ja taas ihmettelemään. Happi alkoi loppua tulin kajakista
En älynnyt eskimoa edes yrittää. Kiitti olli ja Eki avusta

Kaisai

Kävin aamu-uinnilla Kattilakosken hevosenkengän alapuolella olevissa omituisissa vesissä. Jotenkin siinä pyöriessä kävi sitten lopulta niin, että piti ihan uida.

kokri

27.6 Vikakönkäällä ensimmäistä kertaa tälle vuodelle. Alkuosa oli ihan kivaa. Pariin akanvirtaankin pääsin. Ajattelin että loppuosakin sujuu - ei näyttänyt mahdottomalta. Isot aallot  sillan yläpuolella vissiin kuulivat ajatukseni - näytetäänpä tuolle arvelivat. Hups - nurin menin eikä yritykseni tehdä esimokäännösta tuottanut tulosta.
Tapsa tuli hätiin ja raahasi rannalle. Simo haki kajakin.
Kiitos!

Mlii

Vikakönkäällä toisissa koskitreeneissä loppui kunto lossauksessa. Nuri meni, että pätkähti. Uinti tuli, vaikka kuinka yritin pari kertaa Eskimo. Tiina hinasi minut ja Sakari reskutti kajakin. Pasille peukku melkein keulan  tarjoamisehtimisestä.
Minna

Kaisai

Uin kesäloman aikana omien laskujen mukaan seitsemän kertaa. Kiitos ja anteeksi kaikille pelastajille! Ja tiedän, että on vielä muitakin uimareita kuin minä. Voisivat itse ilmoittautua.

HenriW

22 July, 2019, 10:51 #6 Last Edit: 22 July, 2019, 11:30 by HenriW
Moi!

Tein pienen päivityksen. Täältä puuttuu nyt vaikka kuinka ilmoittautumisia esim. pelkästään viime viikon treeneistä! :D Kaisa voisi vähän alkaa kavaltaa, jos ihmiset jää olematta omatoimisia. ;)

Ranking:

1. Kaisa (8)
2. Simo (1)
3. Tiina (1)
4. Minna (1)
5. Sakari (1)

kokri

23 July, 2019, 13:30 #7 Last Edit: 23 July, 2019, 13:36 by kokri
17.7 Korpikosken kivellä uinti.
Mokoma kivi huomasi että tuun väärin kohti ja nappasi hetimiten nurin ja uintihan siitä tuli. Henri reskutti rantaan tosin jo uppivesillä meinas jättää kesken. Huudahdin etteivät jalkani vielä yllä pohjaan. Tuumas että "oot sinä pätkä" ja jatkoi raahaamista.
Pasi toi kajakin.   
Kiitos molemmille! 

Pasi

23 July, 2019, 21:38 #8 Last Edit: 23 July, 2019, 21:49 by Pasi
Kaisalla niin hyvä tahti, että ryhdyn haastamaan. Tänään Vaattunkijoen Korpikoskella C1 slalomilla uinnit. Henri piti seuraa kun uidessani tökin kanoottia rantaan. Mutta ennen sitä kaksi ihka oikeaa kanoottieskimorollia! Ja ensimmäiselle kerralle yllättävän sujuvaa virranrajatreeniä. Todella koukuttava koskimelonnan kuninkuuslaji :)
"We are all in between swims. For some people its just longer than others."

ArttuR

Juudastuksia itsestä ja muista:

Arttu, Trollin loppuluiskan hontto. Syy: ei jaksanut.
Jukka H, Trollin loppuluiskan hontto. Syy: ei kyennyt.
Juice, trollin kakkoskoski, kuulemma mela lähti käsistä ja yms.
Ola, trollin kakkoskoski, ilmeisesti aika havokkia
Sami, Ainakin Gosvaselva?

Ilmoittelen kun mieleeni muistuu lisää :D Alkeiskoskikurssin uinneista on ilmeisesti joskus ollut herrasmiessääntö ilmoittamattomuudesta ;D

Pasi

24 July, 2019, 22:31 #10 Last Edit: 24 July, 2019, 22:33 by Pasi
Joo, kursseilla uidaan eikä niitä lasketa, mutta sen jälkeen saa uinnit vasikoida :)
"We are all in between swims. For some people its just longer than others."

HenriW

Quote from: ArttuR on 24 July, 2019, 15:09Juudastuksia itsestä ja muista:

Arttu, Trollin loppuluiskan hontto. Syy: ei jaksanut.
Juice, trollin kakkoskoski, kuulemma mela lähti käsistä ja yms.Artulla hirvee duuni ku ei jaksa? Mutta mikä mikä se tämmönen Juicen uinti on?

Pasi

Kanoottislaalomilla 3 uintia tässä viimepäivinä. Eli yhteensä 4 kipaletta tälle kesälle.
"We are all in between swims. For some people its just longer than others."

ArttuR

Quote from: HenriW on 30 July, 2019, 10:44Artulla hirvee duuni ku ei jaksa? Mutta mikä mikä se tämmönen Juicen uinti on?

Lihavalla loppu kunto, olihan sitä kuitenki jo melottu melkeen koko delta alas.

ArttuR

Ja jatkuu: Ulan putouksilla kolmannen ja neljännen välissä, kaaduin undercuttia vasten ja luulin olevani sen alla. Todellisuus, tulin uimaan käytännössä akanvirrassa.