RoiMeloo keskustelupalsta

Pilkkeen säkitystalkoot

Started by Sirke, 07 September, 2019, 11:03

Previous topic - Next topic

Sirke

Laitetaankos melojien hauikset ja seuran kassa kerralla kuntoon?

Rovaniemen melojille on varattuna pilkkeen säkitysurakka, jolla keräämme varoja mm. uusien välineiden hankintaan, ensi kesän koskimelonnan SM-kisojen kuluihin ja seuran muihin maalla ja vesillä järjestettäviin tajunnanräjäyttäviin tapahtumiin.

Hommana on säkittää 60-litran säkkeihin pilkettä ja pinota niitä lavoille. Suht fyysistä hommaa siis mutta kukin voi käydä talkoilemassa oman jaksamisensa ja aikataulujensa puitteissa. Jotta säkitys luistaisi jouhevasti, olisi "linjastolla" hyvä olla noin 8-12 tyyppiä kerrallaan. Siksipä ilmoittautuminen facebookissa, foorumilla tai pj:n sähköpostiin olisi suotavaa.

Alustavasti ollaan sovittu säkitysasiamiehen kanssa, että aloitetaan homma torstaina 12.9 n. klo 18, jolloin saamme perehdytyksen tehtävään ja jatkamme siitä sitten pe, la ja su, itsepäättämällämme aikataululla.

Talkootanner sijaitsee Lämpökadulla. Katso liite.

Joku kokkikolmonenhan voisi organisoida paikalle (viikonloppuna) pientä talkooevästä hihansa käärineille tarjottavaksi. Poltteleeko jollain jäsenellä esim. grillipihdit siihen malliin?

Ymmärtääkseni urakkaa voidaan jatkaa vielä tämän rupeaman jälkeenkin. Pysykäätten hököllä siis tulevaisuudessakin.

OS

Mikä (kuka) on taho, jolle tätä säkityshommaa tehdään ja kuinka paljon seura tästä urakasta tienaa = seuran kassa kerralla kuntoon?

Sirke

Nyt vasta luin tämän viestin..

Rovaniemen kaupungille tehdään hommia ja palkkaa saadaan 8 euroa/tunti/työntekijä.

T. Sirke