RoiMeloo keskustelupalsta

Hiljan melonta 8.10 klo 19

Started by HenriW, 03 October, 2019, 22:27

Previous topic - Next topic

Linked Events

HenriW

Rovaniemen Melojien perinteinen Hiljan päivän melonta 8.10 järjestetään klo 19-21.

Lähdetään liikkeelle Ounaspaviljongin rannasta klo 19.

Varaa kajakki varauskirjasta. Kuulin, että Hiljan päivän kajakkivarauskirjan merkinnät ovat jo melko täynnä jo, joten jos et pääsekään ja olet varannut kajakin, niin käyhän vapauttamassa kajakki jollekin toiselle.

Hiljan päivän melonnan toinen nimi on Lyhtymelonta tai viime vuosina se on lähinnä muistuttanut "Love Boat" -risteilylaivamelontaa. Tarkoituksena on meloa piemeässä kajakki valoin/lyhdyin/soihduin koristeltuna. Melkoista kilpavarustelua on ollut joskus havaittavissa. Kerran oli yksi pirukin paikalla.

Hiljan päivän alkuperäinen tarkoitus on viettää hiljentymisen päivää ja kiinnittää huomiota hiljaisuuteen.

Tänä vuonna melotaan Rovaniemen kotiseutumuseon hallinnassa olevalla rantasaunalle. Saunamaksu on 10e / saunoja. Mukaan oma pyyhe, uikkarit ja pefletti sekä 10 euroa käteistä. Ulkona on mahdollista nauttia omia eväitä ja paistaa makkaraa. Saunalta järjestetään kajakeille kyyti vajalle peräkärryllä taikka omien autojen katolla. Sumplitaan tätä autoilua ja kajakkien kuljetusta lähempänä ajankohtaa. Ei ole pakko saunoa, jolloin saunamaksuakaan ei tarvitse maksaa. Kerro, jos et sauno, että tiedetään monessa erässä saunotaan. Kerralla mahtuu 7 henkilöä lauteille.

Tervetuloa!

Ilmoittaudu Facebookissa tähän tapahtumaan https://www.facebook.com/events/765926427177074/?ti=cl

tai sähköpostilla sihteeri@roimeloo.net.

Linkki saunalle:
https://www.totto.fi/palvelut/saunaa-vuokrataan-2/

Saunan sijainti kartalla: https://goo.gl/maps/cQ5dmV3aaEn1Lfz26

Mlii

Tulehan vajalle viimeistään 18:30, että ollaan vesillä klo 19.
Minna

Mlii

Ilmoittautuminen tähän tapahtumaan päättyy 7.10 klo 12.00.
Minna

Mlii

Lupaa jo melko kylmää. Pari sananen pimeän ja kylmän melonnan turvallisuudesta, jos sallinette. 💎

Vajalla on neopreemiasua mitä lainata ja muutama anorakki löytyy myös. Otan parit ylimääräiset hanskat mukaan, jos jollain ei ole omia. Sormethan tuolla jo jäätyy. Viime viikon Ilkan haskaoppeja kuunneltuani, tänään voisi vielä pärjätä ihan perustyöhanskoilla. On ne ainakin tyhjää paremmat! Ainakin ilman kuivapukua melovien on otettava kuivat vaihtovaatteet vesitiiviisti pakattuna mukaan. Vaikka kyseessä on lyhyt melonta, täytyy kaatuminen aina budjetoida (kuten Sirke sanoisi).

Jos ei halua sen kummempia valoja kajakkiin laittaa, olisi hyvä olla mukana otsalamppu, jonka valossa voi sitten kivasti rantautua kompuroimatta.

Tänään ei taida revontulet näkyä. Jussi on kuitenkin luvannut niitä paikalle tuoda. Innolla odottelen mikä ässä hällä nyt on hihassa!

Retken ohjaajat lisäkseni ovat Jussi Haulos ja Kimmo Karjalainen. Jenny on lupautunut menemään vajalle jo klo 18, jotta kaikki pääsee varustaan kajakkiaan ajoissa ✌️😉
Minna

OS

Videopätkä Hiljan-päivän iltamelonnasta 8.10.2019
https://vimeo.com/365349733

Mlii

Vau, kiitos Olli videosta! :)
Minna

OS

Quote from: Mlii on 17 October, 2019, 15:25Vau, kiitos Olli videosta! :)

Ole hyvä. Tuli ehkä hieman liian tumma tuosta videosta, mutta pimeähän siellä oli. :) Joku melojista sanoo "Terve" siinä ohimelonnan aikana, liekö tunnistanut minut pimeässä vai muutenko vain tervehtii?