RoiMeloo keskustelupalsta

Paikka auki: turvallisuusvastaava ja vajamestari haussa

Started by Sirke, 14 June, 2020, 18:36

Previous topic - Next topic

Sirke

Hei kaikki Roimelot!

Jos sulla on elämässäsi loppuvuonna pikkuisen liikaa vapaa-aikaa ja haluaisit käyttää sen kaikkien meidän mukavien melontaihmisten hyväksi, niin nyt siihen olisi loistava mahdollisuus. Turvallisuusvastaavan ja vajamestarin pestit ovat nimittäin auki ja odottavat ottajaansa.

Vajamestarin pestiin kuuluu mm. huolehtia vajan yleisestä siisteydestä, organisoida vajatalkoot keväisin (tarvittaessa myös syksyisin) ja yksityisten henkilöiden kajakkien säilytyksen organisointi.

Turvallisuusvastaavan pestiin kuuluu tänä vuonna seuran turvallisuussuunnitelman päivittäminen. Yleisesti turvallisuusvastaava huolehtii, että kurssien, tapahtumien ja retkien ohjaajat ovat laatineet turvallisuussuunnitelman. Tänä vuonna turvallisuusvastaavan suunnitelmissa on myös organisoida ohjaajille EA-koulutusta.

Lisäksi johtokunnassa on yksi paikka täyttämättä tällä hetkellä. Jomman kumman pestin haltija voi halutessaan liittyä myös johtokuntaan tai siihen voidaan valita joku pestitönkin innokas melontaseuran kehittämisestä ja ylläpitämisestä kiinnostunut henkilö. Johtokunnassa pääsee miettimään melontaseuran syvintä olemusta ja vaikuttamaan siihen, millaista toimintaa seurassa järjestetään.

Jos kiinnostuit tehtävistä tai kaipaat niistä lisätietoa, niin ota yhteyttä muhun, Sirkeen: pj@roimeloo.net tai soita 040 726 1237.