RoiMeloo keskustelupalsta

Varusteita hukassa

Started by Ile, 07 June, 2007, 08:52

Previous topic - Next topic

Ile

Kalevi soitti ja pyysi kyselemään olisiko kukaan melojista löytänyt viikonloppuna Alakorkalon laavulta varustepussia, jossa on sisällä mm. villapusero ja ulkoilupusero sekä housut (Haglöfs).

Sitten rahanarvoinen vinkki kaikille jäsenille: Kalevi on lähdössä käymään kajakkien ja muiden varusteiden hakureissulla Helsingissä. Hän ottaa peräkärryn mukaan, kun kajakkeja on tuotavana 4 (eli Ollin voittokajakin lisäksi 3 muuta). Kärryyn mahtuu enemmänkin kajakkeja, eli nyt on oiva tilaisuus täydentää kalustoaan. Ja muitakin varusteita kannattaa tilata samalla.
"Unelmat vahvistavat sydäntä"

OS

Pienenä vinkkinä retkimelojille, ostakaa tai tehkää itse kajakkinne istuma-aukkoon sokkopeitto. Sokkopeittoa käyttämällä välttyy kajakin nurinpäin kääntelemiseltä ja näin vähentää myös peräsimen tai evän vioittumisen mahdollisuutta. Tilasin Kalevilta kaksikkooni B&W:lta kunnon neopreenipeitteet ja taidanpa vielä tilata uudet neopreenitossutkin, sillä entiset ovat olleet käytössä jo kaksikymmentä vuotta ja ne tuoksahtavat kohta pahemmin kuin ketunsyötti. Jos tilaatte peitot, niin mitatkaa aukon ulkolaidasta sekä pituus että leveys, näin löytyy sopiva peitto helpommin.