RoiMeloo keskustelupalsta

Kalenteri palaa ja kuvia tarvitaan!

Started by tanykane, 23 November, 2016, 22:04

Previous topic - Next topic

tanykane

Julistan täten melontakalenterin teon alkaneeksi! Laaditaan siis pienen tauon jälkeen taas A3-kokoinen, melonta-aiheinen seinäkalenteri. Voin koota kalenterin aiempaan tapaan ja teettää niitä Ifolorilla halutun määrän.

Toimitaan kulujen kanssa tällä kertaa niin, että jokainen kalenterin itselleen haluava saa ostaa sen omakustannehintaan 14,95 eur / kpl. Maksun voi suorittaa aikanaan tilille, jonka ilmoitan ostajille sähköpostissa.

Jotta kalenteri saadaan kokoon ja ehkäpä vielä pukinkonttiin, lähettäkää minulle kuvaehdotuksia 30.11. mennessä osoitteeseen tanykane miuku gmail.com. Kuvien tulisi olla otettu vuoden 2016 aikana ja ne voivat esittää mitä tahansa melontaan liittyvää hetkeä, tunnelmaa tai ajatusta. Tarvitsen kuvista originaaliversiot - älä siis pienennä tai pakkaa kuvaa. Koostan kuvista mielestäni sopivimman kombinaation. Valinnoista voi valittaa Ollille, Samille ja Katille pikkujouluissa.

Kalenteri on oiva tapa tulostaa itselleen laadukkaita A3-melontakuvia myöhempienkin vuosien iloksi!

tanykane

Kalenterikuvat ovat täällä: http://tanykane.kuvat.fi/kuvat/Kalenteri+2016/. Tilaan kalenterit huomenna 12.12. Yhden hinnaksi tulee 17,56 euroa. Jos haluat kalenterin, ilmoita asiasta huomiseen mennessä minulle sähköpostiin tanykane at gmail.com. Laitan paluuviestissä maksutiedot.

Kalenterin kuvaajat ovat Jyrki Lipponen, Olli Sälevä, Ilkka Vaara, Sanna Hakkarainen, Pekka Lehtiniemi, Anssi Niskasaari, Kati Uljas-Rautio, Noora Palosaari, Tapio Nykänen ja Merja Mustonen. Kiitos kaikille kuvaajille! Kalenteri on mielestäni seuran näköinen.