RoiMeloo keskustelupalsta

Tervemenoa umpihankeen

Started by Ile, 06 February, 2009, 18:10

Previous topic - Next topic

Ile

Täällä voi seurata reaaliajassa umpihankihösellyskisoja:
http://www.umpihankihiihto.pudasjarvi.fi/index.php?file=8000

Minäkin siirryin lastensuksista miesten välineisiin, ostin nimittäin 280 cm pitkät Järvisen lapponiat. Tämän vuoden kisaan en enää ehdi, mutta...
"Unelmat vahvistavat sydäntä"

Ile

Punnosen Anne kisaa joukkueessa nro 60, Pohjan akat.

Seuranta paljasti mielenkiintoisen ratkaisun tämän päivän osuudella. Viimeiseltä tehtävärastilta yksilösarjan toisena lähti yksi voittajasuosikki Juha Julkunen. Hän teki kuitenkin pahan suunnistusvirheen ja lähti pohjoiseen, kun maali oli kaakossa. Julkunen teki yli tunnin ylimääräisen lenkin ja hänen perässään samaan sortui kisassa neljäntenä ollut Mikko Keränen. Myös Aholan Tuomo Savukoskelta lähti samaan suntaan, mutta huomasi virheen nopeammin ja menetti aikaa vain noin vartin. Julkunen ja Keränen tippuivat jälkijoukkoihin ja Tuomokin taisi menettää mitalimahdollisuuden.
"Unelmat vahvistavat sydäntä"

Ile

Seurantakartasta puuttui pohjoisosa. Siellä oli vielä yksi lisärasti ja osa kilpailijoista kävi siellä, eli eivät he eksyksissä olleet. Lisärasteilla käynti antaa etua seuraavan päivän lähtöaikaan. Aholan Tuomokin aikoi käydä sillä lisärastilla, mutta maasto oli kuulemma paha ja aika oli tiukalla, joten hän kääntyi takaisin.
"Unelmat vahvistavat sydäntä"