RoiMeloo keskustelupalsta

Annin ja Gaybon kesä 2009

Started by Anniina, 24 June, 2009, 14:20

Previous topic - Next topic

Anniina

Menipäs kauden aloitus pitkäksi... 24.6. ja tänään vasta sain Gaybon vesille. Viime syksyinen arpi pohjassa sai paikakseen superteippiä, joka ainakin ensimmäisen melonnan jälkeen tuntui ihan oivalta paikkausratkaisulta, saapi nähdä kuinka superteippi kestää jatkossa..

Ihan reipas aloitus, 10km, näin alkajaisiksi. Kelit on kyllä niin kohdallaan, että taidan tehdä illalla uuden lenkin nyt kun alkuun päästiin. Vauhdilla ei kyllä voi kauheasti kehuskella, toivottavasti kiihtyy lähipäivinä, tai sitten pitää harkita kevyemmän kajakin hankintaa. Gaybo alkaa tuntua jo turhan vakaalta, pystyssä pysymisen jännistys puuttuu  ;)

Anniina

Kun nyt kerran alotettiin niin alotettiin sitten kunnolla, kävin uittamassa Gayboa vielä illan päälle 7km..

Yhteensä kauden starttina siis 17km

Anniina

Kädet hapoilla mutta melomaan piti kuiten lähteä ku keli oli nuin hieno. Melontaa reipastutti huomattavasti, että uskallauduin nyt ensimmäistä kertaa ottamaan mp3-soittimen vesille mukaan.. Ihan kätevä tapa pitää tempoa yllä, jos lähtee melomaan ihan vaan lenkkiä..

Pedron putaan-lenkki 13km

Yhteensä 30km

Anniina

Vaikka kädet ja hartiat olivat jumissa eilisen muuton jäljiltä, piti vesille näin komealla kelillä lähteä ehdottomasti. Kympin lenkin jälkeen jätin Gaybon LaSan laiturille, josta Gaybo jatkaa kohti uusia seikkailuja. Huomena on tarkotus käydä melomassa asiakkaiden kanssa, asiakkaat meloo inkkareilla, mutta minähän en sellaista sardiinipurkkia melo  ;) Ja muutenkin helpompi suihkia Gaybolla asiakkaiden lomassa..

Hikiviiva senkun pitenee... yhteensä 40 km...

Anniina

Sunnuntaina tuli läpsyteltyä asiakkaiden kanssa Vaattungista Olkkajärvelle.. Pääasiassa auringon otoksi meni, välillä vedin ympyrää ja edes-takasin aikani kuluksi kun inkkarit ei ihan samaa tahtia Gaybon kanssa kulkeneet..

Kilometrejä edes-takas-melonnat mukaan lukien vois olla vaikka 7 km..

yhteensä 47km

Anniina

16.7.09

Helsingin reissulla ja merellehän sitä toki piti päästä.. MaMesta Chip alle ja merelle, hieman vaati totuttelua kun vuosi aikaa edellisestä melonnasta Chipillä ja melakin oli vieras.
Kympin lenkin jälkeen kokeilin vielä seuran Tiikeriä, olis mahdollisesti edessä kaluston uusiminen ja siirtyminen kiikkerämpään malliin.. Ainakaan vielä ei uitu tämän uuden tuttavuuden kanssa  ;)

10km

Yhteensä 57km tälle kesälle..

Anniina

18.7.

Heti lauantai aamusta lenkille, meri oli aivan tyyni eikä veneilijätkään olleet vielä heränneet. Ei muuta kuin tiikeri alle ja lenkille. 10km meni ihan mukavasti, ei tarvinnut uida tai muutenkaan taiteilla vaan paatti kulki ihan nätisti vaikka olinkin ekaa kertaa nuin kiikkerällä kalustolla merellä.  :D

Jo 67km tälle kesälle.. viime vuonna näihin aikoihin tais olla kaks ja puolisataa enemmän, mutta ei sitä joka kesä jaksa..

Anniina

22.7.

Jaa.. jos Helsingissä melottiin lenkkiä ratakajakilla, niin sen jälkeen tuo oma Gaybo tuntui melkoselta sardiinipurkilta eikä tuntunut liikkuvan mihinkään, tosin siihen saattoi osasyynä olla se että joella on ihan ylivähän vettä.. Putailla kävin kympin lenkin ja suurimman osan aikaa vettä tais olla hädintuskin metri..
Joopa-joo, tahtoo oman tiikerin  ;) pian  ;)

10km

Yhteensä 77km