RoiMeloo keskustelupalsta

Melojat saunarannassa Vaattungissa?

Started by Anonymous, 14 September, 2005, 10:25

Previous topic - Next topic

Miikka

Luulis että tommonen sivullisten matkaajien häätö saattaapi kiertää puskaradion kautta omaan nilkkaan. Antaapi huonoa mainetta.

Johanna

Niinpä, hyvää mainosta tosiaan kyseiselle kioskille...
Varsinkin tuo Samin tarina  :)
Ikävä kyllä seura ei voi valvoa kaikkia melojia, ei edes omia jäseniään. Mutta toivotaan että rauha säilyy maassa. Ja jokamiehenoikeudet.

Tuomas

Eiköhän ne säily. Ja ainahan voi mennä kauemmas kairaan melomaan, jossa erämaan rauha on syvempää ja kosket suurempia ja kauniimpia  :wink:
"Anytime you have a 50-50 chance of getting something right, there's a 90% probability you'll get it wrong."

Johanna


PirkkoP

Hillajängälläkin tuli todistettua, että hulluja riittää... Tiesin (tarkistin rekkarista) olevani maalaiskunnan omistamalla maalla, mutta kuin tyhjästä ilmestynyt raivohullu (muka)maanomistaja huuteli solvauksia höystettynä erilaisten elimien nimillä (ei maininnut kuitenkaan maksaa eikä munuaisia).
Pirkko

Johanna

Heh! Joo, mulle tuli joskus poromies sanomaan ettei saa kävellä siinä missä kävelin (kaukana kaikesta), kun talloin jäkälää ja porothan sitten kuolee nälkään tai ainakin kärsii kovasti talvella.
Ja toisen kerran tultiin perimään muistaakseni 50 markkaa peltotietä pitkin kävelemisestä.
Joillakin sitä on aikaa ja halua vaivannäköön  :D
Hillajängät kierrän aina kaukaa jos mahdollista, se on kuin kerjäisi verta nenästään  :wink:

Anonymous

Aika karua oli kohtelu Hetassakin viime kesänä, kun olimme lähdössä Ounasjoelle. Nautittiin "Lappilaisesta vieraanvaraisuudesta" oikein kunnolla.

Ilkka