Maksut

Seuran tilinumero: DanskeBank FI6480001300355519

Liittymismaksu 15€ (uudet jäsenet maksavat jäsenmaksun yhteydessä)

Jäsenmaksut (sisältää Melonta ja Soutu-lehden):

  • Aikuiset: 50€ / vuosi
  • 7-15-vuotiaat 20€ / vuosi
  • alle 7-vuotiailta ei peritä jäsenmaksua

Perhemaksut (2 aikuista, 2 lasta):

  • Perhejäsenmaksu 100€ / vuosi (sis. yhden Melonta ja Soutu-lehden)
  • Perhekalustomaksu 110€ / vuosi (syyskuusta kauden loppuun puoleen hintaan)

Kajakkipaikan vuokraus vajalta välillä toukokuu - syyskuu 10€ / kk

Jäsenmaksujen viitenumerot:

7919 - Uudet jäsenet: jäsenmaksu + liittymismaksu = 65€
7922 - Vanhat jäsenet = 50€ (nuoret 20€)
7935 - Perhejäsenmaksu = 100€

Suoritathan jokaisen maksun erillisenä maksusuorituksena. Jäsenmaksua maksettaessa on käytettävä viitenumeroa. Muut maksut suoritetaan laittamalla viestikenttään maksun aihe (esim. kalustomaksu).

Kalustomaksu 55€ / vuosi

Kalustomaksun maksanut seuran jäsen voi käyttää seuran kalustoa enintään kolme (3) vuorokautta kerrallaan. Kalusto tulee varata puhelimitse kalustovarausnumerosta (040-8515255). Syyskuusta lähtien kauden loppuun kalustomaksun saa puoleen hintaan. Seuran jäsen voi vuokrata kalustoa satunnaisesti 10€ vuorokausihintaan. Seuran järjestämillä retkillä seuran kalusto on jäsenten käytettävissä maksutta.

Rovaniemen Melojiin liittyminen:

  1. Maksa liittymismaksu, jäsenmaksu ja mahdolliset kalustomaksu, vajan avainpantti ym. seuran tilille erillisinä maksusuoritteina.
  2. Ilmoita nimi, postiosoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite, syntymävuosi ja melontakokemus seura puheenjohtajalle ja rahastonhoitajalle (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. ja Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.)
  3. Seuran sähköpostilistalle liittyminen onnistuu laittamalla viesti edelleen myös Tuomas Vaaralalle (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.)

Vajan avain:


Vajan avaimen pantti on 30€. Käytä maksaessasi viitenumeroa 2516.

Vajan avaimen voi saada käyttöönsä seuran jäsen, joka käyttää seuran kalustoa (kalustomaksu maksettu) tai säilyttää vajalla omaa kajakkiaan. Avainpantti maksetaan melontaseuran tilille DanskeBank FI6480001300355519. Tulostathan kuitin ennen avaimen hakua.

Vajan ja kaluston käytön etiketti tulee myös olla hallussa:
Vajalla tavarat palautetaan paikoilleen puhtaina (ei hiekkaa, lehtiä tai roskia kajakin pohjassa yms.). Kajakkeja käyttäessä täytyy tuntea lainattavan kaluston erityispiirteet. Esimerkiksi retkikajakit, joissa on evä. Evää (kajakin peräpäätä) ei saa raahata tai edes laskea hiekkaiselle maalle. Evään menee hiekkaa, minkä seurauksena se vaurioituu käyttäessä. Jos sinulla on avain, mutta ei enää käyttöä sille, palauta se avainvastaavalle. Avainpantti maksetaan tilillesi. Maksun hoitaa rahastonhoitaja.

Avainvastaava: Sanna Hakkarainen
sposti: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

2017  Roimeloo.net  globbers joomla templates