Seura tarvitsee tekijöitä!

Seuran tiedotteet, ohjeet jne.
Sirke
Viestit: 23
Liittynyt: 22 Kesä 2020, 22:48

Seura tarvitsee tekijöitä!

Viesti Kirjoittaja Sirke »

Tule tekemään seuraamme!

Joulukuun alussa järjestämme seuramme syyskokouksen, jossa valitsemme uudelle kaudelle toimihenkilöt johtokuntaan ja erilaisiin vastuupesteihin.
Taitojasi tarvitaan!

Tule antamaan pienikin panoksesi esimerkiksi taloushallinnossa, organisoinnissa, digiosaamisessa, johtamisessa, viestinnässä, korjaus- ja kädentaidoissa tai ihan vain yleisessä heilumisessa. Olit sitten virkeä eläkeläinen, kiireinen ruuhkavuotinen, nuoruuden intoa puhkuva, hyvässä seurassa viihtyvä tekijä tai vaan tavallinen tallaaja, tule tarjoamaan seuralle tärkeää tietotaitoasi, niin saat mielekästä tekemistä kivassa yhteisössä ja arvostusta tärkeästä työstä.

Jaossa ovat puheenjohtajan, rahastonhoitajan, sihteerin, turvallisuusvastaavan, koskivastaavan, somevastaavan, vajamestarin, kalustovastaavan, retkivastaavan ja avainvastaavan pestit sekä paikkoja johtokunnassa.

Tehtävään ei tarvitse sitoutua vuotta pidemmäksi ajaksi ja joitain pestejä voi hoitaa myös parina. Seuralle on tärkeää, että kaikki toimijat jaksavat tehtävissään ja homma pysyy mielekkäänä. Tehtävään saa perehdytyksen edelliseltä toimijalta, joka kulkee rinnallasi mentorina. Porukkaan on helppo tulla mukaan, uudet toimijat ja ideat otetaan avoimin mielin vastaan.

Seuraavalle vuodelle on suunnitteilla työryhmä, jonka yhtenä tehtävänä on seuratoimijoiden roolien selkeyttäminen, vastuutehtävien entistä pienemmäksi pilkkominen ja kattavien kirjallisten toimintaohjeiden laatiminen. Tähän työhön pääset itsekin halutessasi mukaan tai voit vain noukkia työn hedelmiä, kun ne valmistuvat.

Kaikkia seurassa toimijoita yhdistää halu luoda itselleen ja muille mielekästä tekemistä, laadukkaita melontatreenejä ja muuta kivaa, perinteisiä tapahtumia ja uutta toimintaa.

Tule mukaan mahdollistamaan uusia elämyksiä ja onnistumisen iloa!