Koskimelonnan peruskurssi 17.-19.7.2020

Keskustele tapahtumakalenteriin lisätyistä tapahtumista täällä.
Avatar
PasiK
Viestit: 22
Liittynyt: 27 Huhti 2020, 12:52

Koskimelonnan peruskurssi 17.-19.7.2020

Viesti Kirjoittaja PasiK »

Kurssilla tutustutaan koskimelonnan perusteisiin helpoissa ja turvallisissa olosuhteissa. Sisältönä on melontakalustoon tutustumista, turvallisuusasioita, melontatekniikkaa, virtaavissa vesissä melontaa sekä koskenluvun alkeita. Kurssi on tarkoitettu Rovaniemen melojien jäsenille ja taustatietovaatimuksena on uimataito sekä melonnan peruskurssi tai vastaavat taidot. Kurssin vetäjinä toimivat Pasi ja Henri.

Kurssi toteutetaan ensimmäisenä iltana vajan rannassa ja seuraavat päivät Vikakönkäällä Korpikoskella tai vesitilanteen muuttuessa jossakin muualla Rovaniemen lähikoskista. Asiasta infotaan jos suunnitelmat muuttuvat.

TIETOPÄIVITYS (15.7.):
VIRTAAMIEN NOUSUN VUOKSI, KURSSIN KOSKIPÄIVÄT LA JA SU PIDETÄÄN VAATTUNKIKÖNKÄÄLLÄ.

Kurssille mahtuu 6 osallistujaa mukaan. Ilmoittautuneista otetaan kyytiin ensisijaisesti ensikertalaiset ilmoittautumisjärjestyksessä ja kurssin kertaajat sen jälkeen mitä mukaan mahtuu.

Seuran peräkärry varataan kajakkien kuljetuksia varten, mutta kurssilaiset itse sopivat keskenään autokyydit koskelle ja takaisin. Nämä voidaan sopia ensimmäisen tapaamisen yhteydessä.

Varaathan mukaan kuivat vaihtovaatteet, juotavaa sekä pientä evästä.

Aikataulut:
Pe 17.7. Klo 17:30-20:30 Rovaniemen melojien vajalla ja vajan rannassa.
La ja Su kokoontuminen vajalle klo 10:30 ja siitä kootusti ajellaan Vaattunkikönkäälle. Vesillä treenataan noin 3 tuntia.

Hinta: 40 eur

Ilmoittautumiset webmaster@roimeloo.net
Ilmoittautumisen yhteydessä anna puhelinnumerosi, jotta voimme ottaa nopeasti yhteyttä jos tarpeen. Kerro myös, onko sinulla auto käytettävissä.

Tervetuloa mukaan!
Terveisin Pasi ja Henri