Keskiviikkomelonta + pelastautumisharjoitus 8.7.

Keskustele tapahtumakalenteriin lisätyistä tapahtumista täällä.
vikivela
Viestit: 5
Liittynyt: 05 Heinä 2020, 08:33

Keskiviikkomelonta + pelastautumisharjoitus 8.7.

Viesti Kirjoittaja vikivela »

KeMe 8.7. kokoontuminen klo 17:30 vajalla. KeMe suuntautuu lähivesille ja tällä kertaa melotaan noin tunnin kestoinen retki. Suoraan KeMen jälkeen pelastautumisharjoitus Ounaspaviljongin rannassa noin klo 19 alkaen. Kesto noin tunti.

KeMe eli keskiviikkomelonta on rauhallinen, matalan kynnyksen melonta, joka sopii hyvin myös aloitteleville melojille.

Pelastautumisharjoituksessa harjoitellaan pelastustekniikoita ohjaajien tuella. Harjoituksena on kaatua kajakilla, tyhjentää se ja kivuta takaisin kyytiin. Tämä kaikki joko parin avustamana tai yksin. Paripelastustekniikoista kerrataan ainakin 'heel hook' ja muunnettu x-pelastus. Jos aikaa ja intoa riittää, niin voi kokeilla myös melakellukkeen käyttöä, tai tasapainoilla kajakkiin ilman mitään apuja.

KeMe ja pelastautumisharjoitus ovat avoimet kaikille seuran jäsenille. Voi osallistua joko molempiin tai vain toiseen tapahtumaan. Kesän peruskursseilla kaatumisen väliin jättäneet ovat erityisen tervetulleita. Tapahtumiin ei tarvitse erikseen ilmoittautua. Kajakki kannattaa varata etenkin, jos haluaa tietyn kajakin. Vajalta löytyy lainakäyttöön muutamia märkäpukuja. Niitä voivat viluisimmat hyödyntää. Mukaan vaihtovaatteet ja ehkä vähän lämmintä juotavaa.

Tervetuloa!
Virve, Sanna ja Sirke