Kuusamon -retki 27.-29.8.2021

Keskustele tapahtumakalenteriin lisätyistä tapahtumista täällä.
Eki
Viestit: 3
Liittynyt: 30 Kesä 2020, 11:07

Kuusamon -retki 27.-29.8.2021

Viesti Kirjoittaja Eki »

27.-29.8.2021

Kitkajoella ohjattu retki koskimelojille, Oulanka retkimelojille. Myös ilman kanootteja oleville huoltojoukoille löytyy mukavaa tekemistä. Tukikohtana toimii Basecamp Oulanka. Tämä retki on deluxe -tyyppiä, majoitus on lakanoissa. Telttamahdollisuuskin on.

Koskiohjelmassa koko Kitkajoen melonta Käylästä kohti Venäjää. Kosket 1-2 luokkaa. Lauantaina Käylä - Basecamp, sunnuntaina Jyrävän alapuolelta rajavyöhykkeelle. Niskakoski (II) Myllykoski (III) ja Aallokkokoski (IV) myös tarjolla halukkaille, nämä ohjatun retken ulkopuolella. Vaatimuksena on koskimelonnan perusteiden hallinta.  Kalustona koskikalusto.

Retkimelojille tarjolla on huippukaunis Oulankajoki, jossa melotaan Kiutakönkäältä Jäkälämutkaan (25 km). Oulankajoki on rauhallisesti virtaava joki, jossa pärjää hyvin peruskurssin taidoilla.

Mukaan voi ja kannattaa lähteä vaikka koko perheen voimin vaikka kaikki ei melontoihin osallistuisi, tarjolla on tekemistä vaikka koko perheelle: koskenlaskua kumilautalla (pe ja la). Pieni Karhunkierros lähtee Basecampin pihasta. Sunnuntaina voi vaikka käydä patikoimasssa ja samalla katsella kun koskimelojat starttaavat Jyrävän putouksen alta. Juumajärvillä voi meloa, mukavia hiekkarantoja taukopaikkoina. Basecampissa on kanootteja, lyhyempiä retkikajakkeja ja Alpaca Packrafteja vuokrattavana.

Tunnelma Kuusamon-reissuilla on tunnetusti aivan omaa luokkaansa!

******

MAJOITUS JA RUOKAILUT

Majoittuminen Basecamp Oulangan erämaahotellissa. Valittavana on yhden, kahden, tai neljän henkilön huoneet. Ravintolassa on tarjolla lounas sekä päivällinen.

Roimelo jäsenille (+perheenjäsenet) hintatarjous -20%.
Esim:
Iso huone 88€ + lisävuode á 28€ / yö (4 hlö siis 88+28+28€/yö)
Yhden hlön huone 63€/yö
Päivällinen 20€, sis. salaatti, pääruoka, jälkiruoka. Ilmoita ruoka-aineiallergiat majoitusvarausten yhteydessä.

Huonehintaan kuuluu lakanat, pyyhkeet, aamupala, sauna ja palju. Savusauna järjestyy lisämaksusta, voidaan varata jos siltä tuntuu.

https://basecampoulanka.fi/fi/majoitukset

******

ILMOITTAUTUMINEN, KUASTANNUKSET

Retken ilmoittautumiset 15.7. mennessä eki.ollila@me.com otsikolla Kuusamo 2021.
Ilmoita osallistuminen a) Kitkajoen melontaan, b) Oulangan melontaan c) muutenkin mukaan lähdöstä.

Majoitukset varataan itse, huonekunta kerrallaan, 15.7. mennessä.
guide@basecampoulanka.fi, otsikolla Rovaniemen melojat. Maksut paikan päällä vastaanottoon.

Autokunnat jakavat polttoainekorvaukset keskenään.
Reissulle tulee pieni osallistumismaksu, jolla katetaan mm. Kuusamossa tapahtuvat shuttlet. Maksu selviää kun osallistujamäärä on tiedossa.

******