Uintivihko 2021

Melontaa virtaavassa vedessä.
Avatar
Jennimeloo
Viestit: 25
Liittynyt: 22 Kesä 2020, 21:37

Uintivihko 2021

Viesti Kirjoittaja Jennimeloo »

Ulkomelontakausi on tänä vuonna aloitettu varsin varhain, joten on aika ”aukaista” tämän vuoden funnelivihko eli uintipäiväkirja.

Joku fiksu taisi minulle viime kesänä sanoa, että ”koskimelonta on vain melontaa uintien välissä”.

Kun melotaan virtaavissa vesissä, tulee väistämättä välillä uinteja. Toisille vain useammin (lukemattomia yhdessä kesässä) kuin toisille (kerran kymmenessä vuodessa tai jotain). Uskon, että jollei kolkuttele omia rajojaan, ei voi kehittyä. Säännöllinen koskiuinti on myös loistava tapa viilentyä helteellä tai nostaa sykettä.

Tänne voit siis käydä raportoimassa mitä ihmettä tapahtui, kuka länkytti vieressä ja kuka keräsi kamat ym. Värikynän tai alleviivaustussin käyttö on enemmän kuin toivottavaa. Samalla melontakaverille voi nostaa kuvitteellista lippaa, sikälimikäli hän kannusti tai kehtasi sinut rantaan raahata.

Tapana on, että kauden ahkerinta uimaria muistetaan seuran pikkujouluissa. Kisa on ollut viime aikoina tiukka, joten pikku hiljaa kannattaa alkaa melomaan kohti sitä seuraavaa uintia.

Uinti ei ole häpeä, pikemminkin hyvää treeniä melontakavereille.

Nähdään koskessa ja hyviä melontoja kaudelle 2021!
Viimeksi muokannut Jennimeloo, 22 Huhti 2021, 06:59. Yhteensä muokattu 2 kertaa.
Fail more to progress faster

Avatar
Jennimeloo
Viestit: 25
Liittynyt: 22 Kesä 2020, 21:37

Re: Uintivihko 2021

Viesti Kirjoittaja Jennimeloo »

No niin, minäpä sitten aloitan tässä ”rippituolissa”.

Joulupukki toi uuden kajakin, joka on osoittautunut vallan vikuriksi polleksi. Se tykkää mennä piiloon ja antaa ratsastajalleen kunnon kyytejä. Kuitenkaan tätä pollea ei voi uinneista syyttää.

Sunnuntaina 18.4.2021 Korpikoskessa aivoissa meni joku vipu jumiasentoon ja uuden pollet kippaillessa Korpikosken virranrajoissa, en jostain maagisesta syystä osannut tehdä aluksi eskimoa. Tunnustan, että pikkasen alkoi amalgaamit irtoamaan hampaista, mutta minä pelle en anna periksi vaan tuppasin litteäperäisen polleni yhä uudestaan virranrajoihin. Neljän (juu sama numeroin eli 4) uinnin jälkeen hammaseroosio oli jo niin paha, että oli pakko alkaa niitä eskimoita veivaamaan.

Kamojen ja naisen kerääjinä toimivat ainakin Jukka H, Taneli, Petri, Miia ja taisi siellä olla Karrikin. Uhrauduin näin alkukaudesta yhteisen hyvän eli hinaustaitojen treenailujen merkeissä.

Sen verran jäi tavaraa hampaiden väliin, että rikospaikalle piti palata maanantaina ja aukaista jumi. Zädäm ja kaikki taas onnistui. On ihmisen pää outo elin.

T: Jenni the swimmer
Fail more to progress faster

Avatar
Jennimeloo
Viestit: 25
Liittynyt: 22 Kesä 2020, 21:37

Re: Uintivihko 2021

Viesti Kirjoittaja Jennimeloo »

Ja jottei elämä kävisi siellä kotisohvilla tylsäksi jatkan tähän samaan tahtiin.

Keskiviikkona 21.4 yhden melomattoman päivän jälkeen menimme Pasin, Miian, Henkan ja Tanelin kanssa vielä kurkkaamaan josko Korpikoski toimisi veden noususta huolimatta. Keskikiven kohdalta alkoi olla akanvirta haipunut ja kiven juuren oli muodostunut minun mielestä pelottava kuoppa eli hontto.

Siinä nätisti meloskelimme ja mie tuota uutta pollea yritin kesyttää pikkuaallossa surffaten. Jotenkin sieltä lipsahdin kiven yli melkein Tanelin PartyRexin kyytiin. Kips vaan ja ehdin ajatella, että honttokurssi on käymättä ja tää ei olei kiva paikka ja niin taas pakenin rikospaikalta. Heti kun pää nousi pinnalle, ärsytti että taas uin.

Olin juuri kamoja pukiessa kovaan ääneen hehkuttanut, että olen päättänyt puolittaa edellisen kauden 29 uintikerran saldon. Pikaisella matikalla tämän kesän uintivihkossa on vain 15 kertalippua ja minä olen niistä jo käyttänyt 5! Pitää alkaa harventamaan oleellisesti melontatahtia tai tehdä ne saakelin eskimot, jotka vallan mainiosti osaan tehdä. Koska melontaa ei voi vähentää, valitsen jälkimmäisen vaihtoehdon.

Kaikki paikalla olijat ihmettelivät uimarin vieressä ja hinasivat hylkeen... eiku emännän rannalle. Loppuaika sujui taasen paremmin. Pikku hiljaa.... niin vaikeaa tälläiselle ”Heti, nyt” -ihmiselle.

Lopuksi isot pojat puljasivat Vikakönkäässä ja me naikkoset laskimme vain läpi. Uintiketutuksen nollasi onnistunut eskimo alakuohuissa. Polle on kesytettävissä, uskon sen.

T: Taas Jenni
Fail more to progress faster

Vastaa Viestiin