Koskimelonnan peruskurssi 23-25.7

Keskustele tapahtumakalenteriin lisätyistä tapahtumista täällä.
HenriW
Viestit: 20
Liittynyt: 24 Huhti 2020, 15:42

Koskimelonnan peruskurssi 23-25.7

Viesti Kirjoittaja HenriW »

Koskimelonnan peruskurssi RoiMeloo jäsenille järjestetään pe-su 23-25.7.

Kurssilla tutustutaan koskimelonnan perusteisiin helpoissa ja turvallisissa olosuhteissa. Sisältönä on melontakalustoon tutustumista, turvallisuusasioita, melontatekniikkaa, virtaavissa vesissä melontaa sekä koskenluvun alkeita. Kurssi on tarkoitettu Rovaniemen melojien jäsenille ja taustatietovaatimuksena on uimataito sekä melonnan peruskurssi tai vastaavat taidot. Kurssin ohjaajina toimivat Henri ja Taneli.

Kurssi toteutetaan ensimmäisenä iltana vajan rannassa ja seuraavat päivät Vikakönkäällä Korpikoskella tai vesitilanteen muuttuessa jossakin muualla Rovaniemen lähikoskista.

Kurssille mahtuu 6 osallistujaa. Kurssi järjestetään, mikäli osallistujia on vähintään kolme.

Seuran peräkärry ja koskikajakit varataan kurssia varten, mutta kurssilaiset itse sopivat keskenään autokyydit koskelle ja takaisin. Nämä voidaan sopia ensimmäisen tapaamisen yhteydessä.

Varaathan mukaan kuivat vaihtovaatteet, juotavaa sekä pientä evästä.

Aikataulu:
Pe 23.7. Klo 17:30-20:30 Rovaniemen melojien vajalla ja vajan rannassa.
Lauantaina 24.7 ja sunnuntaina 25.7 kokoontuminen vajalle klo 10:30, mistä siirrytään yhdessä Vikakönkäälle. Vesillä treenataan noin 3 tuntia.

Hinta: 60 eur. Maksutiedot toimitetaan ilmoittautuneille sähköpostitse.

Ilmoittautumiset: pj@roimeloo.net
Ilmoittautumisen yhteydessä anna puhelinnumerosi, jotta voimme ottaa nopeasti yhteyttä, jos tarpeen. Kerro myös, onko sinulla auto käytettävissä.

Tervetuloa mukaan!
Terveisin Henri ja Taneli